Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 18:00

27.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vejprnice si doma opět zastřílely. Potřetí v řadě nasázely soupeři bůra


Branky


25

Ve velké a velmi dobré útočné pohodě hraje tým pod vedením Lukáše Paula a Romana Baxy, který se bodově stále drží na prvním týmu soutěže z Petřína. Tentokrát ve velkém stylu slávisté porazili celek z Nýrska, který v posledních týdnech tabulkou klesá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minimum šancí, přesto padly tři góly

Domácí se dostali velmi brzy do vedení, a to z rohového kopu ve 2. minutě zápasu. Matěj Kouřil v hlavičkovém souboji využil nevyběhnutí brankáře pro centr, přetlačil soupeře a když se mu se štěstím odrazil míč od brankáře pod nohy, pohodlně jej uklidil do brány. Hosté se následně snařili konstruktivně dostat do vejprnické obrany, jenže to se nedařilo a tak Čanecký vyslal dlouhý centr za obranu, který převzal Vávra, jenž se vyhnul ofsajdovému postavení. Ten ale ještě na Turka nevyzrál a až po zpětné přihrávce na Zbyňka Maška se skóre měnilo.

 

Na vážnější příležitost se pak hodně dlouho čekalo, hrálo se víceméně mezi vápny, když nepočítáme standardky, se kterých se ani jedna obrana nemusela strachovat. Změna přišla ve 23. minutě, když nepřesnou zpětnou přihrávku Trumpeše vystihl snajpr posledních dní Křemenák, jenž v souboji jeden na jednoho obešel Kotlana a zavěsil. O pár minut později Turek vychytal Vargu, i přesto, že byl nakonec máván ofsajd. Později po rohovém kopu mířil z nadějné příležitosti vedle Janovský. Za jednobrankového vedení Vejprnic se tedy odcházelo do kabin.

 

Křemenák opět zářil, tentokrát hattrickem

Hned po výměně stran se obrany hnal s míčem u nohy Kotva, který se dostal před Čaneckého, jenž zatáhl za záchrannou brzdu, avšak už ve své šestnáctce. Rozehrávku desítky si vzal na starost Křemenák a pokusem doprostřed brány se nemýlil. Krátce po hodině hry se Kotlan opět zapotil, když nejdříve musel vytěsnit dalekonosnou střelu Dvořáka a z následného rohového kopu hlavičku od dalšího domácího hráče. 

 

Jenže v 75. minutě kapituloval počtvrté, když nedosáhl do precizního přímého kopu Křemenáka, který svým výstavním projektilem oslavil hattrick. Poslední tečku za skóre dal Kotva, který si pár minut před koncem zápasu našel Majerčíkův centr a z voleje uklidil přízemní střelou do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Nečekali jsme jednoduchý zápas a první poločas to potvrdil. Sice jsme opět rychle vstřelili gól, ale hosté po naší chybě srovnali. I my jsme však dokázali využít jedné jejich fatální chyby a vzali si vedení zpět. O přestávce jsme si řekli, co zlepšit a druhá půle už byla od nás lepší. Opět jsme rychle vstřelili branku, která nevím jestli hosty tak psychicky poznamenala nebo jim docházely síly, každopádně druhá půle již byla v naší režii, přidali jsme další pěkné góly a zaslouženě vyhráli.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Hned v úvodu jsme dostali zbytečnou branku po rohovém kopu, na kterou se nám povedlo poměrně rychle reagovat. Dařilo se nám držet se taktického plánu a domácí do ničeho nepustili, bohužel jsme jim vlastní chybou nabídli vedení na 2:1. Druhý poločas začal podobně jako první, kdy jsme nabídli soupeři penaltu, která rozhodla o osudu utkání. Od daného momentu byl na hřišti jen jeden tým.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - M. Kouřil [-] , A. Heller [-] (80. J. Beneš [-] ) , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , R. Dvořák [-] (80. L. Rada [-] ) , J. Bayer [-] , D. Křemenák [-] (88. L. Csambal [-] ) , D. Svoboda [-] (71. M. Majerčík [-] )

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - M. Bastl [-] , M. Trumpeš [-] , J. Čanecký [-] , P. Janovský [-] , D. Vávra [-] (66. D. Dvořák [-] ) , I. Varga [-] (56. I. György [-] ) , Z. Mašek [-] (56. T. Vágner [-] ) , Š. Švec [-] , J. Pavlík [-] , K. Kalivoda ml. [-] (56. R. Dvořák [-] )

ŽK: 17. K. Kalivoda ml. , 62. D. Vávra .
Hráči zápasu: D. Křemenák , T. Kotva .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích