2:1
(1:0)
84. M. Lenk
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj mezi Zručí a Mýtem poznamenala brzká branka i červená karta


Branky


5. J. Pěč , 90. A. Král - 84. M. Lenk
26

Ani jeden ze soupeřů z tohoto zápasu nechtěl odejít s remízou, ta by byla hodně málo s ohledem na ostatní kluby bojující o záchranu v tabulce kolem nich. A na začátku 90. minuty právě tento scénář byl na stole, jenže nakonec po jednom ze závarů dokázal domácí kapitán dotlačit míč za brankovou čáru a Zruč mohla slavit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Běžela čtvrtá minuta zápasu, když hostující Vild nakopával míč dopředu, David Král hlavičkoval před sebe, Kubeš na prostředku tečoval pro Maška, ten vyslal za obranu Jakub Pěče a ten tváří v tvář Vildovi uspěl. Následoval tuhý boj na obou stranách a několik neproměněných příležitostí, zejména z kopaček Mýta. V jedné z největších šancí se objevil například Hatina zhruba deset minut před přestávkou, ale zblízka trefil pouze Fořta a následná dorážka se neujala. Do kabin se tak odcházelo za příznivějšího stavu pro domácí.

 

Po výměně stran se začalo přiostřovat ještě více, než před přestávkou a v 53. minutě to odnesl hostující Slavík, do kterého vletěl Adam Král a mýtský záložník se následně držejíc hlavy svalil na zem, kde si chvilku pobyl. Jenže ani po následném návratu na hřiště to nebylo v pohodě a musel být ošetřován podruhé, zřejmě kvůli problémům s čelistí. Do hry se přesto ještě vrátil a byl důležitou součástí následujících okamžiků. V 68. minutě se před vlastní šestnáctkou dostal do sporu s domácím Mošnou, za což oba obdrželi po žluté kartě. Čeho si ale rozhodčí nevšiml bylo úmyslné kopnutí do Slavíka Adamem Králem, čímž mýtského hráče už podruhé výrazně namíchl. A přitom se nebál karetního trestu, jelikož už jednu žlutou domácí kapitán měl. Spor mezi těmito desítkami vygradoval v 72. minutě, když šel domácí kapitán do skluzu pod nohy Slavíka bez možnosti stihnout míč, ten nadskočil a místo pokusu o dopad nohou kamkoliv jinam od ležícího hráče, tyto namířil přesně na Královu pravačku.

 

Boj neustával, do šancí se dostávaly oba týmy, ale dlouho bez přesného zakončení. Velkou šanci měl v 83. minutě domácí Sperl, ten ale výzvu k přehození brankáře nepřijal. A následoval trest... Fořt na druhé straně slabě vyrazil Mackovičův prudký centr, míč se dostal k Lenkovi a ten srovnal. V tu chvíli by Mýto bod možná i bralo, jenže v početní nevýhodě nakonec přeci jen ještě jednou inkasovalo. V 90. minutě si Mošna na středu pole poradil se dvěma hráči, za obranu vyslal Klaila, který ze strany přehodil vybíhajícího Vilda, míč mohl odvrátit Mařík, ale poslal jej jen nad sebe a za ním dobíhající Adam Král poté míč doklepával mezi dvěma obránci do odkryté brány. Zruč se poté hnala ještě do dvou protiútoků, ale v jednom ztroskotala na obránci a ve druhém se nejdříve Pechman dotknul míče rukou, než na něj přišel penaltový zákrok, takže se pískalo ve prospěch hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Sobotní zápas byl pro obě mužstva důležitý a to bylo znát od první do poslední minuty. My budeme říkat něco a hosté něco, ale zápas podle toho vypadal. Hosté nehráli špatně a my byli šťastnější.

TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Potkal nás blbé start zápasu, když jsme inkasovali už ve čtvrté minutě. Poté jsme ale vyrovnali hru, vytvářeli jsme si šance, což oproti předchozímu zápasu bylo velké plus. Jen jsme je teď neproměňovali. Do půle jsme měli dvě tutovky, nejdřív na zadní tyči a pak odražený míč na penaltě. Ale ani jedna šance nebyla potrestaná. Půle tedy 1:0 pro domácí. Věřil jsem ale, že to otočíme, když v takovém nasazení budeme hrát dál. Ve druhé půli jsme nastřelili tyčku, neproměnili jsme další šance, byli jsme jistě lepší, ale hodně dlouho bez gólu. Až po neudržení centru brankářem v poslední desetiminutovce jsme srovnali z odraženého balónu. To už jsme hráli v deseti lidech, když byl vyloučený Slavík, který byl předtím dvakrát ošetřovaný a několikrát dojetý, zřejmě cílenými útoky, protože věděli, že nám na hřišti dělá téměř vše. Zřejmě už po všem neudržel emoce. Na druhou stranu kdyby nenadskočil po Královo skluzu, za který mohla být karta, tak by ze hřiště nemusel odejít. Pak bohužel dopadl na něj a jestli to bylo vlivem špatné koordinace, nebo úmyslně, to ví jen Jarda. Ale ještě k závěru, tam asi těžko někomu něco vyčítat, kluci se to snažili přerušit, hráč to ustál, vyslal za obranu balón a následný centr opět chtěli odvrátit, jenže to k naší smůle padlo přímo do běhu Adama Krále, který tam míč dotlačil. Pro nás hodně smolná ztráta, jelikož si myslím, že jsme byli lepším týmem s více šancemi, akorát jsme pohořeli na koncovce. Fotbal je ale o gólech, těch dali soupeři více.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Král [-] , O. Mašek [-] (47. D. Sperl [-] ) , M. Fryček [-] (68. M. Polák [-] ) , R. Kubeš [-] (47. J. Motyčák [-] ) , A. Král [-] , D. Mošna [-] , J. Pěč [-] (68. M. Klail [-] ) , D. Kuneš [-] , M. Lang [-] , M. Pechman [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Brož [-] , S. Mackovič [-] (87. M. Kellner [-] ) , T. Hatina [-] , M. Melka [-] , J. Slavík [-] , P. Štych [-] , J. Lenk [-] (65. M. Lenk [-] ) , J. Melka [-] , M. Mařík [-] , K. Komenda [-]

ŽK: 41. O. Mašek , 52. A. Král , 68. D. Mošna , 75. J. Motyčák - 46. P. Štych , 68. J. Slavík . ČK: 72. J. Slavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - MUDRA Zdeněk, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza