1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Holýšovu se na jaře nedaří a ve Stříbře ztratil další body


Branky


26

Stříbro bojuje o účast v soutěži v dalším ročníku a každý bod se počítá. S Holýšovem jej vykřesal zkušený Václav Světlík, který srovnával dvě minuty po inkasování branky a dalšího zásahu se diváci ve Stříbře nedočkali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Dnes to byl absolutně odlišný výkon než minulý týden v Bříze. Byl to hodně bojovný a fyzicky náročný zápas. Udělal jsem nějaké změny v sestavě. Nějaké vynucené, nějaké plánované. Kluci dnes dodržovali přesně co jsme si řekli, hlavně co se týče obrané fáze. Bylo to vyrovnané utkání. V prvním poločase mi mrzí jen nevyužité nějaké slibné příležitosti. Ve druhém poločase šel Holýšov do vedení po krásně trefené střele. Naštěstí o dvě minuty později bylo vyrovnáno, když se ve skrumáži před brankou Holýšova nejlépe zorientoval Světlo a dotlačil míč do brány. Čím se blížil konec utkání, tak jsme měli mírně navrch. Ale i přes nějaké šance už gól nepadnul. Řekl bych, že remíza je zasloužená. My musíme nadále pokračovat ve výkonech, jako dnes.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Čekal jsem, že to nebude nic jednoduchého, Stříbro hraje o záchranu, mají mladý běhavý mančaft a už na podzim hrál docela hezky. My se trápíme, hrozně se nadřeme na gól a když už vedeme, tak si necháme obratem gól po nedůrazu ve vápně. Takže je to pořád dokola stejné. V zápase máme některé i stoprocentní šance, i velké držení balónu, ale nejsme schopni proměňovat.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - T. Bůžek [-] (87. I. Stepanov [-] ) , V. Novák [-] , D. Kasl [-] (65. D. Čeček [-] ) , V. Světlík [-] , D. Čížek [-] , M. Hodek [-] , M. Vyšín [-] , V. Gontkovič [-] , M. Vyšín [-] , D. Donate [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - D. Vojta [-] , R. Kraus [-] (60. T. Syrovátka [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , J. Bešta [-] , M. Žižka [-] (80. O. Salák [-] ) , J. Šmíd [-] , M. Lukáš [-] , L. Hess [-]

ŽK: 27. V. Novák .
Hráči zápasu: V. Světlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - CIMICKÝ Filip, MĚŘIČKA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů