2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vejprnicích rozhodl gól z první minuty


Branky


22

"Jsem rád, že jsme se nechytili do Csaplárovy pasti, podobně jako Bayern Mnichov v Heidenheimu," pochvaloval si trenér Vejprnic dvoubrankové vedení po první půli, které nakonec vydrželo až do konce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté udeřili už v první minutě, když se mezi střelce zapsal v posledních zápasech velmi střelecky aktivní Csambal (v zápise uveden špatný střelec, pozn. autora). Pro Zruč to byl velký šok, ale měla dalších 90 minut k tomu, aby se pokusila se zápasem cokoliv udělat. Jenže v prvním dějství se hostům toliko nedařilo a do vyložených šancí se nedostávali. Proto přišel další trest od stejného střelce, kterému podruhé asistoval na pravé straně aktivní Bayer a do kabin se odcházelo za dvoubrankového vedení Vejprnic.

 

Ve druhém dějství domácí lehce polevili a nechali iniciativu zápasu převzít ještě více hosty. Jenže ani ve druhé půli se nehledaly snadno skulinky do nejlepší obrany soutěže a nakonec nedošlo ani ke vstřelení branky. Vejprnice ani jeden ze svých výpadů nepotrestaly a skóre z prvního poločasu bylo tedy i finálním.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Před zápasem jsem kluky varoval, že Zruč je tým, který se dokáže na soupeře z horních pater dobře připravit. Viz letos výhra na Rapidu a loni porazili i Tachov. My jsme však předvedli vynikající první poločas. Soupeři téměř nic nedovolili, byli všude první a dali 2 góly. Druhá půle už takové tempo neměla. Soupeř měl sice více míč, ale šance jsme mu neumožnili. Sami jsme měli asi 3 velmi dobré možnosti k navýšení skóre. Jsem rád, že jsme se nechytili do Csaplárovy pasti, podobně jako Bayern Mnichov v Heidenheimu, a utkání zvládli za 3 body.

TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Hrálo se za krásného počasí a na krásné trávě. Hodnocení zápasu bych ale mohl každý týden kopírovat - my se porážíme sami po našich velkých chybách. Jak se na góly strašně nadřeme, tak je lehce dostáváme.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , D. Svoboda [-] , F. Heindl [-] , J. Bayer [-] (69. R. Křen [-] ) , M. Majerčík [-] , D. Křemenák [-] (80. A. Heller [-] ) , D. Csambal [-] (69. R. Dvořák [-] ) , T. Kotva [-]

TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Kuneš [-] (39. M. Pechman [-] ) , J. Motyčák [-] (46. O. Kastelic [-] ) , A. Boháč [-] (55. M. Mošna [-] ) , M. Lang [-] , M. Fryček [-] , R. Kubeš [-] , D. Sperl [-] (46. J. Pěč [-] ) , A. Král [-] , D. Mošna [-] , O. Mašek [-]

ŽK: 40. M. Kouřil - 34. M. Fryček , 51. O. Kastelic .
Hráči zápasu: D. Csambal , J. Bayer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích