4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Bříza si doma v klidu zastřílela a Stříbro odjelo opět s prázdnou


Branky


21

Bodová tragédie Baníku pokračuje a ani v Horní Bříze se prozatím předposlední celek soutěže nepostaral o překvapení. Aktuální formou je Stříbro navíc na jaře ze všech týmů nejhorší, což nesvědčí nic dobrého, i když ty nejdůležitější zápasy ještě přijdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, měli několik gólových příležitostí, ale nakonec odměnou byla várka šancí po čtvrt hodině hry, která znamenala i vstřelení první branky zápasu. Nejdříve se Paukner zblízka opřel do míče, aby roztřásl celou bránou nastřelením břevna a o pár sekund později se s míčem kolem obránce obtočil Matěj Trojanec, který skŕoval k tyči. Ve zbytku poločasu domácí dobývali hostující bránu, ale opět několikrát ztroskotali na obraně, která ještě tak nějak vzdorovala. A Horní Bříza mohla o pauze litovat neproměněných šancí, protože v poslední minutě první půle pelášil v přečíslení na domácí bránu Gontkovič se svými spoluhráči, ale s nabídnutým brejkem si vůbec neporadil, když z úhlu hledal na poslední chvíli již obsazené spoluhráče, místo aby to vzal na sebe.

 

Začátek poločasu opět patřil domácím. Ti se v padesáté minutě dostali do několika zakončení a až napotřetí, kdy se odrazil míč k nohám Trojance, tak jej tento útočník dokázal dopravit do sítě. Hra poté polevila, diváky moc nebavila a prostě plynula až do závěrečného hvizdu. Na obou stranách bylo šancí poskrovnu, a to až do 90. minuty. To se hostujícímu brankáři po pokrytí rohového kopu nepodařil dlouhý výkop, k míči se dostali domácí, kteří z pravé strany vyslali přetažený centr, ten na malé vápno vracel Rous a špičkou jej doklepl Kraček, aby potvrdil tři body pro Horní Břízu. Gólově ale ještě konec nebyl. V nastaveném čase si domácí kombinací přes střed hřiště, na kterou Stříbro ani správným pohybem, natož chutí, nereagovalo, vytvořili ještě jednu příležitost, kterou zakončil střelou na zadní tyč střídající Matěj Tvrdík.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Vzhledem k tomu, co se odehrálo při podzimním zápase ve Stříbře, jsme byli připraveni nic nepodcenit a domácí zápas zvládnout. Se vší úctou k soupeři a i vzhledem k tomu, že tým mají doplněný spoustou mladých hráčů, tak musím bohužel konstatovat, že tohle byl nejslabší tým, který tady za poslední rok hrál. Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, velice dobrým pohybem a kvalitní hrou jsme si hned od začátku vytvářeli územní převahu, a tak bylo jen otázkou času kdy nám to tam z vytvořených šancí padne. Když už ale nějaká šance přišla, tak ať to byl Trojanec, Kocourek, Kraček, Šebek nebo v neposlední řadě Paukner, který skoro přelomil břevno, tak nám vždy stál někdo ze soupeřových hráčů v cestě za tím, aby míč doputoval až do sítě. V 16. minutě jsme se konečně mohli radovat, míč ve vápně si velice dobře pokryl Trojanec, obtočil se kolem hráče a bylo to 1:0. Tak skončil i 1. poločas, díky bohu, protože tomu mohlo klidně být i jinak. V 45. min totiž soupeř po chybné rozehrávce mazal v přečíslení na naši branku. Schimmer však výborným zákrokem a následně ve spolupráci s obranou vše vyřešili. Ve druhém poločase jsme sice pokračovali v naší hře, ale musím bohužel konstatovat, že tempo hry rapidně pokleslo a to se podepsalo i na kvalitě celého druhého poločasu. Bylo to takové "ošklivé", takže pro diváka nic moc podívaná. I přesto všechno jsme postupem času přidali další branky, kdy se opět trefil velice dobře hrající Trojanec a v závěru už jsme jen pečetili naši výhru, kdy se postupně trefili Kraček a svou premiérovou branku za A-tým zaznamenal Tvrdík, ten to bude mít drahý. (směje se) Jsem rád za tři bodíky a za domácí výhru, ale teď už zase do práce a pořádně se připravit na Černice, kde nás nebude čekat vůbec nic lehkého.

TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Myslel jsem, že už nejde hrát hůře než na Rapidu, ale spletl jsem se. Kromě jediné šance jsme byli naprosto strašní. Přístup některých mladých hráčů je k zamyšlení a budu hodně přemýšlet o sestavě na příští týden. Bříza byla jednoznačně lepší a naprosto zaslouženě vyhrála. Nic víc k tomu asi dodávat nebudu.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , V. Šimice [-] (76. V. Tuka [-] ) - J. Kraček [-] , D. Šebek [-] (64. A. Daníček [-] ) , M. Paukner [-] - V. Kocourek [-] (76. S. Tkačik [-] ) , M. Beránek [-] (54. M. Tvrdík [-] ) , M. Trojanec [-]

TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - V. Světlík [-] , D. Čížek [-] , A. Ferdinandy [-] (46. D. Čeček [-] ) , K. Šaman [-] (87. F. Bláha [-] ) , M. Hodek [-] , M. Vyšín [-] , J. Vacín [-] (29. J. Pospíchal [-] ) , V. Gontkovič [-] (46. D. Kasl [-] ) , M. Vyšín [-] , D. Donate [-]

Hráči zápasu: M. Trojanec , M. Paukner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LAPÁK Zdeněk - SCHNEIDER Josef, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza