2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miloš Prášil po svém návratu do sestavy vstřelil první gól a domácí tak ovládli šlágr kola


Branky


14

Ve 23. kole se v Bystřici představila rezerva Nové Vsi. Domácím po delší době přibyl Miloš Prášil a hned to také na hřišti bylo poznat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miloš Prášil vstřelil první branku po návratu

Jelikož se hrál souboj dvou rezerv, tak oba týmy sehrály vyrovnaný zápas. Ale lépe dokázali své šance využít domácí, protože byli úspěšnější v efektivitě. Jako první se do statistik střelců zapsal ve 32. minutě Miloš Prášil, který tak dokázal okořenit svůj návrat do sestavy vedoucí brankou. Ani Nová Ves nebyla úplně bezzubá, jenže ona branku nedokázala dát a protože fotbal se hraje na góly, tak domácí první polovinu vyhráli 1:0.

Oba týmy přidaly gól

Ve druhém poločase zase byla od úvodu lepší rezerva Bystřice, protože se domácím podařilo odskočit. Už ve 48. minutě nepohrdnul svojí šancí Tomáš Samek a poslal tak svůj tým do trháku. Potom se ale hosté dokázali zvednout a přidali na tempu a dostali Bystřici pod tlak. Jenže korigující branka dlouho nepřicházela a zdálo se hosté budou mít nulu, ale naštěstí pro ně to v 78. minutě Josef Ondřejka to odmítl a hosté se tak dostali na dostřel. Jenže to ze strany Nové Vsi bylo vše a tak domácí vyválčili výhru 2:1, Miloš Prášil se opět po návratu prosadil a pomohl k vítězství, ze strany hostů přišel gól až moc pozdě, protože vyrovnání se jim už nepodařilo.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Svoboda [-] - R. Chudoba [-] (63. F. Palosz [-] ) , A. Feifer [-] , M. Prášil [-] , M. Hynek [-] (81. P. Macháček [-] ) , T. Samek [-] , J. Dufek [-] , R. Horák [-] , M. Čížek [-] , P. Tomášek [-] , M. Šponar [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Zdražil [-] , M. Ondřejka [-] (75. V. Zahradník [-] ) , J. Havlík [-] , J. Nečas [-] , V. Komínek [-] , T. Novotný [-] (53. J. Ondřejka [-] ) , P. Bureš [-] (18. V. Kužel [-] ) , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (46. P. Šandera [-] ) , S. Růžička [-]

ŽK: 65. A. Feifer .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - SKRYJA Stanislav, JUDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích