Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejvyšší výhra jara je tady, Polnička dostala dvanáctku od Bystřice


Branky


7. M. Straka , 11. T. Samek , 34. T. Samek (p.) , 43. T. Samek , 51. M. Straka , 58. M. Svoboda , 62. M. Straka , 64. M. Čížek , 67. M. Hynek , 70. M. Straka , 80. M. Straka , 85. M. Hynek - 23. R. Synek
17

V 19. kole se představila Polička proti rezervě Bystřice na tamějším hřišti. A byl z toho zatím nejvyšší debakl pro hosty, padlo přes deset gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se pozvolněji rozjížděli

V prvním poločase se domácí trochu pozvolněji rozjížděli, přesto byli mnohem lepší. Martin Straka se jako první zapsal mezi střelce v 7. minutě. Na něj navázal v 11. minutě Tomáš Samek. Pak ale pro hosty přišel moment naděje. Ve 23. minutě Radim Synek snížil na 1:2 ze strany hostů. Jenže nějaké komplikace domácím vytrhla penalta ze 34. minuty, když se trefil Tomáš Samek podruhé. Tento hráč dovršil hattrick ve 43. minuty a domácí tak vedli v poločase už 4:1.

Polnička dostala ještě dvojnásobek toho co v prvním dějství

Gólově nabitý druhý poločas začal v 51. minutě Martin Straka, na něj navázal v 58. minutě Michal Svoboda. Tento hráč se trefil ještě třikrát, dále ještě po jedné brance zapsali v 64. minutě Marek Čížek a v 85. minutě Martin Hynek. Celkové skóré po 90 minutách bylo nakonec 12:1. Domácí si tak připsali první vysoké vítězství po ne úplně povedených zápasech, pro jejich vnitřní sílu je to velmi důležité. Pro Polničku to není nic moc nového, musí doufat hlavně  na záchranu hlavně v zájemných zápasech s týmy, které jsou na tom podobně jako hosté.

 



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
F. Pečinka [-] - M. Straka [-] , M. Straka [-] , R. Chudoba [-] , T. Samek [-] , M. Čížek [-] , J. Rejzek [-] (65. P. Tomášek [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Hynek [-] , J. Holý [-] , P. Podsedník [-]

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Klement [-] , T. Jambor [-] , R. Synek [-] (70. Z. Holas [-] ) , J. Víška [-] , O. Průža [-] , T. Tlustoš [-] , J. Pálka [-] , L. Klement [-] , T. Litochleb [-] , Z. Sedlák [-] (77. Z. Šoukal [-] )

ŽK: 44. J. Holý - 10. R. Klement , 35. R. Synek , 44. J. Víška .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Stehlík Michal - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po silném Bystřickém podzimu přichází klasicky slabší jaro. Vypadá to, že je pro Bystřici hlavní prioritou záchrana A týmu v krajském přeboru, což se podepisuje i na výsledcích béčka. I tak to ale Polnička bude mít těžké a neočekávám zde překvapení. Výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích