Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov doma nestačil na Lipník


Branky


22

Fotbalisté Lipníku podle předpokladu zvítězili na půdě Chlístova jednoznačně 9:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší díky hattricku Rudolfa Šťávy

Za velmi chladného počasí přivítal poslední tým tabulky Chlístov druhý celek z Lipníku. Favorit zápasu byl před zápasem zcela jasný a dala se očekávat hra kočky s myší. To také samozřejmě hosté od začátku naplňovali a prakticky nedovolili domácímu týmu dostat se z vlastní poloviny. Domácí obrana však dlouho odolávala a první branka padla až v polovině prvního poločasu. O tu se postaral ve 23. minutě hostující kanonýr Rudolf šťáva -0:1. Od té doby již hosté zcela dominovali a dokonce poločasu se jim podařilo opět zásluhou čistého hattricku Rudolfa Šťávy jít do kabin za vedení 0:3.

Hosté pokračovali v kanonádě

Ve druhém poločase již bylo jenom otázkou, o kolik branek hosté zvítězí. Nikdo z přítomných už asi ani nedoufal, že by se domácí celek ještě dokázal zmátořit. Hosté se v závěrečné půlhodině doslova rozstříleli. A začali se prosazovat i jiní hráči než Rudolf Šťáva. V 59. minutě se prosadil Michael Bašta a domácí prohrávali 0:4. Poté se následně vždy po čtyřech minutách prosadili Daniel Kučerňák a Luděk Žák -0:6. Zápas se stal doslova exhibicí a dalším hráčem v kolonce střelců se stal 73. minutě Dominik Vozár -0:7. Další dva góly si připsali opět Michael Bašta a Dominik Vozár -0:9. Potupnou desítku však již hosté vstřelit nedokázali, což je ale mrzet nemuselo, poněvadž po prohře Rokytnice ve Výčapech se dotáhli na čelo tabulky, na rozdíl pouhých třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Fanoušek Chlístova: Mrazive nedělní odpoledne dosahlo v Chlistově pocitovou teplotu - 9... Golů. Hoste byli jasne lepší slušela by jim vyšší soutěž.

Hajduk Lipník
Fišer Radim, trenér: V zápase jsme se drželi našeho stylu hry a mělo opravdu vysoké držení míče, v první půlce jsme skoro nekazili a soupeř tak hrál většinou bez míče, což se projevilo poté na celkovém výsledku.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
M. Hagara [-] - J. Seifert [-] (56. P. Brestovský [-] ) , J. Boudný [-] (66. S. Rygl [-] ) , J. Ježek [-] (74. M. Granát [-] ) , D. Brestovský [-] - M. Svoboda [-] , M. Kuchařík [-] , K. Kocmánek [-] - T. Kuchařík [-] - V. Kučera [-] (46. P. Tkaný [-] ) , D. Holík [-]

Hajduk Lipník
F. Rohony [-] - R. Šťáva [-] (56. M. Bašta [-] ) , . Syrový [-] (56. L. Žák [-] ) , D. Vozár [-] , L. Vojáček [-] (46. F. Bárta [-] ) , M. Vala [-] (56. D. Kučerňák [-] ) , M. Mašeja [-] , T. Kutálek [-] , A. Kisela [-] (56. P. Burian [-] ) , J. Brabenec [-] , M. Jarý [-]

ŽK: 81. T. Kuchařík .
Hráči zápasu: D. Vozár .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - ROUPEC Tobiáš, TRETERA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lipník narazí na chlístovackou neprostupnou obranu. 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Hostující Lipník by měl nadělit domácímu Chlístovu alespoň 4 branky a pohodlně si dojít pro vítězství.

Tip: výhra hostů

výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů