1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Před skvělou návštěvou zvítězila Stařeč v Předíně golem ze závěru zápasu


Branky


85. F. Dvořák - 22. J. Zejda , 88. J. Zejda
20

Za krásného fotbalového počasí před téměř 300 diváky prohrál doma Předín s týmem Stařeče 1:2. Rozhodující branku vstřelil v 88. minutě Jakub Zejda 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Zápas v Předíně se hrál za velmi pěkného fotbalového počasí. První vážnější šance hostů přišla ve 22. minutě stečoval míč na přední tyči Jakub Zejda a hosté tak šli do vedení. Šanci na odpověď měli domácí ve 30. minutě, kdy Dvořák míč pod sebe od Babora pálil nad. Další šanci měli hosté ve 32. minutě, kdy prodlouženou hlavičku z přímého kopu hlavičkoval nad opět Jakub Zejda.

 

Domácí sice vyrovnali, ale hostům vrátil výhru Zejda

V 67. minutě měli domácí šanci na vyrovnání, když dlouhý aut trefil z otočky Báňa, bohužel pro domácí střela jen líznula břevno. V 85. minutě přišlo vyrovnání, kdy po kombinaci Tomek-Vrbka-Dvořák, právě Filip Dvořák pálil na zadní tyč. Tento stav však netrval dlouho, protože v 88. minutě hlavičkoval z přímého kopu Strouha, jeho pokus zachytil domácí Frenc, ale na dorážku Zejdy už nestačil. Odpověď na tuto branku mohla přijít téměř okamžitě, kdy v 90. minutě napálil odražený míč Vídenský, jeho střela se však jen otřela o bližší tyč. Předín se tak ani ve čtvrtém jarním zápase nedočkal vítězství. V příštím kole bude navíc zajíždět na těžkou půdu Třebelovic, které v posledním kole hodně potrápili fotbalisty z Lipníka. Stařeč naopak přivítá na vlastním hřišti soupeře z Hrotovic, kterým se v poslední době příliš nedaří a jejich plány na postup už nejspíš vzaly za své.

 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: V tomto zápase jsme si bohužel vytvořili pouze jednu pořádnou střelu na bránu a s tou se opravdu zápasy vyhrávat nedají. Musíme na tomto problému zapracovat a snad se to do dalších zápasů zlepší.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , F. Dvořák [-] , P. Šindelář [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , M. Dohnal [-] , D. Babor [-] (44. K. Babor [-] ) , V. Kos [-] (75. R. Michálek [-] ) , V. Hekrle [-] (46. V. Báňa [-] ) , P. Machovec [-] (82. D. Tomek [-] )

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - J. Zejda [-] , F. Strouha [-] (88. D. Kašiár [-] ) , K. Janík [-] (72. M. Stonáček [-] ) , M. Linhart [-] , L. Ježek [-] , D. Lorenc [-] , M. Bříza [-] , R. Valíček [-] , Z. Barák [-] (33. D. Požár [-] ) , R. Ježek [-]

ŽK: 52. D. Lorenc .
Hráči zápasu: M. Dohnal - J. Zejda .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - CHYTKA Šimon, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady opět věřím domácím, kteří zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Vyrovnané utkání tady bude remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích