Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V přestřelce nakonec uspěly hostující Němčice


Branky


1

Pouze  s jedním hráčem na lavičce náhradníků, s padesátiletým trenérem Áčka a čtyřmi dorostenci v sestavě vstoupilo Béčko do dalšího utkání okresního přeboru ve kterém hostilo mužstvo Němčic nad Hanou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Prvním kdo vyzkoušel bdělost hostujícího brankáře byl Mlčoch. Gólman míč z jeho kopačky vyrazil na roh. Vzápětí skončila Mlčochova hlavička vedle brankové konstrukce. Ve 21. minutě se naplnilo známé fotbalové úsloví – nedáš – dostaneš. Do bezprostředního ohrožení hostující branky se dostal Vaverka, ale celou akci úspěšně nezakončil. Naproti tomu hosté následující protiútok zakončili gólem. Postaral se o něj Pěnčík. Domácí se zaslouženého vyrovnání stavu dočkali po půl hodině hry. Postaral se o něj  Gottwald. Poměrně z úhlu zamířil oblouček z jeho kopačky ke vzdálenější tyči a bylo vyrovnáno. Jenže dvě minuty na to si hosté vzali vedení zpět. Rychlý protiútok úspěšně zakončil Frýda- 1:2. Závěr prvního poločasu ještě přinesl po nadějné šanci na obou stranách. Nejprve Vaverkovu střelu němčický brankář vyrazil před sebe. Chvíli na to se před určickým gólmanem objevil Hrabal, ale ani on neuspěl.

 

 

Vstup do druhé půle vyšel lépe hostům. Ve 47. minutě se na domácí branku řítil Tomek. Brankář si s jeho střelou poradil a následující střela skončila na břevně. Chvíli na to rozvlnil síť za zády určického gólmana Handl a hosté vedli 1:3. V 51. minutě si na kolmý centr Gottwalda z trestného kopu naběhl Hudský a hlavou zamířil pod břevno 2:3. V dalším průběhu utkání měli míč na kopačkách častěji domácí hráči. Jejich snaha o vyrovnání vyvrcholila v 75. minutě. Na centr Gottwalda si naběhl rychlonohý Vaverka a nedal hostujícímu brankáři šanci 3:3. Když už se zdálo, že utkání skončí nerozhodně šokoval příznivce domácích Studený. Po trestném kopu téměř od půlící čáry měl před naší brankou dostatek prostoru i času na to, aby dopravil míč do sítě. Vyhrálo šťastnější mužstvo.

 

autor: Lubomír Kaprál



Sestavy


TJ Sokol Určice B
P. Pospíšil [-] - J. Frehar [-] , M. Hudský [-] , T. Ježek [-] , Š. Petyrek [-] - Š. Svačina [-] , P. Gottwald [-] , P. Mlčoch [-] , M. Šnajdr [-] , T. Menšík [-] - M. Grulich [-]

FK Němčice
M. Zounar [-] - M. Handl [-] , O. Tomek [-] , P. Hrabal [-] , M. Jiříček [-] , P. Bezouška [-] , P. Frýda [-] , S. Mai [-] , M. Pěnčík [-] , P. Krejčí [-] , P. Řezáč [-]

ŽK: 81. Š. Svačina - 83. A. Studený , 83. P. Bezouška .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: FRANC Adam - ROLNÝ Jaroslav (N), HRBÁČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích