6:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 17:00

22.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal v Sezemicích táhne


Branky


37. R. Bukač (p.) , 52. V. Karel , 58. L. Knaute , 63. V. Karel , 77. L. Knaute , 84. M. Jiroušek - 5. M. Kučera
10

Před rekordní návštěvou více než 200 diváků porazil Spartak Sezemice fotbalisty SK Starý Mateřov 6:1 a připsal si do tabulky povinné tři body. O vítězství rozhodli domácí až po vyrovnané první půli a hlavní podíl na tom nese duo K+K - Lukáš Knaute a Vojtěch Karel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mateřov držel krok

Okresní přebor Pardubic pomalu spěje do svého finále, o postupu do 1.B třídy se s největší pravděpodobností rozhodne mezi Spartakem a rezervním týmem Pardubiček. Nelze se tedy divit, že fotbal přitahuje v Sezemicích čím dál více pozornosti. Jasným důkazem toho budiž návštěva 202 diváků na nedělním zápase se Starým Mateřovem.

Hosté se ovšem vzhledem k postavení v tabulce vůbec nechovali jako předem poražený obětní beránek, naopak již v 5.minutě šli do vedení. Po vydařené kombinační akci se mezi střelce zapsal Kučera - 0:1.

Sezemičtí se nemohli dostat dlouho do provozní teploty, nepřesností na jejich straně bylo mnoho a jednobrankové manko jim také příliš klidu nedodalo.

Ve 37.minutě jim však pomohla odpískaná penalta po nastřelené ruce a tu s přehledem proměnil kanonýr Radek Bukač - 1:1.

 

S druhým gólem se otevřelo stavidlo

Do druhého poločasu šli domácí s jedinou změnou v sestavě, když zraněného Denise Sušila nahradil Vach. S příchodem zkušeného středopolaře přišel i potřebný klid, přehled a chytrá přihrávka. 

Vstřeleným druhým gólem za zády Svichkara se během 25 minut otevřela branková stavidla. Duo K+K, Lukáš Knaute a Vojtěch Karel, se jako střelci pěkně prostřídali a každý si připsal dvě úspěšné čárky.

Na konečných 6:1 pak upravil v 84.minutě hlavou Jiroušek.

Spartak Sezemice si tak nakonec připsal celkem jednoznačné vítězství a díky němu se tak opět přiblížil k Pardubičkám na rozdíl pouhých dvou bodíků.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, útočník: "Začali se trefovat i ostatní kluci, nejenom Bukač. Jsem zato rád, ono by to za chvíli nemuselo lidi bavit!"




Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , P. Kmetík [-] (79. M. Jiroušek [-] ) , L. Knaute [-] (79. D. Leno [-] ) , D. Sušil [-] (46. L. Vach [-] ) , V. Karel [-] , T. Vykoukal [-] , V. Tláskal [-] , P. Reinberg [-] , A. Blažek [-] , P. Sušil [-]

SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - M. Kučera [-] , D. Jonáš [-] (70. P. Pich [-] ) , Z. Antonijevič [-] , T. Fenyk [-] , P. Kaválek [-] , V. Polívka [-] , L. Skalický [-] , J. Hruška [-] , D. Kotov [-] , T. Holek [-]

ŽK: 53. A. Blažek - 40. P. Kaválek .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: RÁZEK Stanislav - URBANCOVÁ Agáta, SLAVÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Jiří Frinta
Tip experta: výhra domácích

Tady není, o čem přemýšlet. Bukač dá nejméně čtyři branky!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích