Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2024 17:00

23.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatý Gočaltovský


8

Pět zápasů trvalo čekání fotbalistů TJ Sokol Újezd na vítězství v okresním přeboru, když v sobotu udolali AFK Ostřešany výsledkem 2:1. Přestože se do sestavy domácích vrátil po delší pauze kanonýr Homba, autorem obou gólů byl Filip Gočaltovský. Situace Ostřešan, které klesly na předposlední příčku tabulky, začíná být vážná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mistři v zahazování šancí

Újezd přestal vítězit. Už pět kol čekali před duelem s Ostřešany domácí fotbalisté na pocit, jak chutná výhra. Jednou z příčin určitě byla dlouhá vynucená absence jejich nejlepšího střelce Jiřího Homby. Ten se právě proti sobotnímu soupeři vrátil konečně zpět do sestavy, a tak bylo pouhých 30 diváků zvědavo, zda to přinese kýžené ovoce.

Bohužel... na nálepce mistrů v zahazování šancí se nic nezměnilo. Kolik toho Újezd v prvním poločase spálil, bylo až neskutečné. Nejen souboje, kdy hráč běžel sám na brankáře Jákla, několikrát byla "soupeřem" i zívající brána.

Jediným úspěšným střelcem tak byl, jak je v poslední době již obvyklé, Filip Gočaltovský. Po přesné přihrávce od Norka se trefil do černého ve 23.minutě - 1:0.

Hubené vítězství

Jednobrankové vedení je zrádné, to vědí ve fotbalovém prostředí všichni. Soupeři, který se převážně brání, vyjde jedna povedená akce a rázem je vyrovnáno.

Přesně takový scénář přišel ve druhém poločase i na stadionu Újezdu. Úspěšným střelcem hostujícího AFK byl v 54.minutě Lukáš Moravec - 1:1.

Naštěstí má Gočaltovský opravdu střeleckou formu jako bič! V 69.minutě po přihrávce od Ovečky vrátil vedení na stranu domácích - 2:1. Pro kreativní hvězdu středu pole to byla již 12. trefa sezóny.

Vzhledem k tomu, že ofenzíva nebyla v sobotu silnou stránkou ostřešanských fotbalistů, hubenou výhru si již domácí pohlídali.

Situace AFK začíná být vážná, los ale mají jeho fotbalisté příznivý, když hned dva zápasy ze tří odehrají na domácím hřišti. Ale právě přímý souboj s podobně namočenou Rovní bude opravdovou zatěžkávací zkouškou.



Ohlasy k zápasu


Sokol Újezd
Kevin Ovečka, hráč: "Z té výhry ani nebyla extra velká radost. Co jsme neproměnili a jak jsme v některých pasážích hráli, byla ostuda. Velmi dobrý výkon podali rozhodčí. Každopádně důležité, že jsme vyhráli doma a jedeme dál."




Sestavy


Sokol Újezd
M. Jandák [-] - V. Chlumecký [-] , J. Homba [-] , M. Norek [-] , R. Mrhal [-] , K. Ovečka [-] , M. Urbanec [-] , M. Vohralík [-] (75. M. Zahradník [-] ) , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , F. Gočaltovský [-]

AFK Ostřešany
R. Jákl [-] - L. Moravec [-] , V. Křivka [-] , P. Němec [-] , D. Paštyka [-] , Z. Brus [-] , F. Caha [-] , F. Krigovský [-] , O. Dufek [-] , M. Moravec [-] , M. Filípek [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kostka Martin - CHOUR Milan, HRSTKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Kuchta
Tip experta: výhra domácích

Fotbalovější Újezd se bez problémů prosadí a soupeře, kterému to letos vůbec nejde, porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů