5:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

19.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitávka se pohodlnou výhrou dostala mezi nejlepší tři


Branky


11. T. Dyčka , 22. T. Prudký , 26. V. Bednář (p.) , 29. T. Kamenický , 66. V. Šmerda - 45. J. Tichý
10

Skvělý začátek sezóny maji za sebou hráči Svitávky, kteří si připsali třetí výhru v řadě. Za tyto zápasy obdrželi pouze 1 branku a 16 jich vstřelili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodlná výhra domácích

O třetím vítězství v řadě rozhodli domácí parádní 30-ti minutovou pasáží z úvodu zápasu, kdy se jim podařilo hned 4x skórovat. Skóre otevřel Tomáš Dyčka, který zužitkoval skvělý pas za hostující obranu. Další branku přidal Tom Prudký a z penalty Víťa Bednář. První půlhodinu uzavřel svou 17. brankou v sezóně "křídelní expres" Tomáš Kamenický. Hostům z Kotvrdovic se podařilo snížit těsně před přestávkou, kdy využili krátké nepozornosti v obraně. Do druhé půle šli hosté s taktikou už příliš neinkasovat a zatáhli se před vlastní šestnáctku. Moravan tak další průběh hry spíše kontroloval a dál se příliš nikam nehnal. Pomyslnou tečku za zápasem přidal dělovkou ze střední vzdálenosti Vlasta Šmerda a upravil na konečných 5:1.



Ohlasy k zápasu


Svitávka
Martin Pavel (brankář a trenér): První 3 jarní zápasy se Moravanu vydařily na jedničku. Připisujeme si plný počet bodů s velmi aktivním skóre 16:1. Už další kolo nás čeká výrazně složitější match. Tým Velkých Opatovic nás na podzim obral doma o všechny 3 body. Soupeři je tedy co vracet.




Sestavy


Svitávka
M. Pavel [-] - T. Dyčka [-] (73. D. Šacher [-] ) , I. Peňáz [-] (60. V. Záboj [-] ) , T. Prudký [-] , T. Novák [-] (53. M. Skřička [-] ) , T. Kamenický [-] , F. Chloupek [-] , V. Horák [-] (83. O. Stara [-] ) , V. Bednář [-] (35. V. Šmerda [-] ) , Š. Bednář [-] , R. Bednář [-]

Kotvrdovice
M. Štěpánek [-] - J. Tichý [-] , D. Nejezchleb [-] , D. Dvořák [-] , L. Daněk [-] , D. Dvořák [-] , D. Kocman [-] , V. Šebela [-] , V. Sotolář [-] , J. Kunc [-] (70. J. Šenkýř [-] ) , D. Horák [-]

ŽK: 25. M. Štěpánek , 80. V. Šebela .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: ODEHNAL David - BRACH Jaroslav, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích