4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 17:15

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená karta pro hostujícího gólmana pečetila nezmar Vísek


Branky


9

Vísky svoji hrou na hřišti v Boskovicích rozhodně ostudu neudělaly. Výsledek však zas tak příznivý nebyl. Špatné zakončení a chyby v obraně je nakonec stály šance na zisk bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení si do kabin odnesli domácí

Hned první jarní kolo 3. třídy nabídlo derby mezi domácím celticem Boskovic a Vísky. Podzimní zápas zvládli lépe hosté poměrem 3:2, domácí tak měli o motivaci navíc. Začátek utkání nepřinesl žádnou větší šanci, hru komplikovalo spoustu ztrát a na hráčích byla znát absence fotbalu. V 12. minutě byl v hostujícím vápně podražen kapitán domácích Ondřej Lang a rozhodčí měl jasno - pokutový kop! Toho se zhostil Karel Stehlík, poslal brankáře na druhou stranu a bez problémů proměnil - 1:0. Míč měli na kopačkách častěji hostující hráči, k žádné větší šanci se ale nedostali. Nebezpečnějším týmem byl ovšem Celtik, který těžil z rychlých brejků. Nejvíce zatápěl obraně Vísek Dominik Prudil, který se dostával do výborných možností. Po jedné z jeho přihrávek zívala před Pelíškem prázdná branka, ten ji však trefit nedokázal. V 37. minutě se po zákroku vyběhlého hostujícího brankáře dostal k míči Michal Dvořák, který již prázdnou branku trefit dokázal - 2:0. V 42. minutě se do obrovské šance dostali i hosté, když Ladislav Marek utekl obraně Céčka, ale byl fantasticky vychytán Chmelíčkem, který tak navázal na svoji skvělou formu z podzimu. V 44. minutě opět utekl Prudil, ale z boku orazítkoval pouze tyč. Do kabin se tak odcházelo za zrádného stavu 2:0.

Červená pro hosty

Změna stran nenabídla nic nového, jelikož na míči byly převážně Vísky, domácí hrozili především z brejků, které však nedokázali proměnit. V samostatných únicích selhali Pelíšek i Kougl. Největší vzrušení přišlo v 67. minutě, když zahrál rukou mimo vápno a obdržel tak červenou kartu. Celtik dokázal svou početní výhodu okamžitě využít, jelikož v 70. minutě sebral Kougl balón novému brankáři Šmeralovi a bezpečně jej dovedl do branky - 3:0. I přes jednoho chybějícího hráče se ale hosté dostávali do výborných šancí, ty však končili na famózním Chmelíčkovi. Domácí brankář kapituloval až v 76. minutě, když ho ranou pod břevno překonal Josef Meluzín - 3:1. Vísky neustávaly v tlaku a vytvářeli si další šance, žádnou z nich však nevyužili. V 90. minutě se ještě dostal do brejku 4 na 1 Celtik, ten zakončil slabou střelou do prostředku brány Jaroslav Řeháček, k překvapení všech ji však hostující brankář propustil za svá záda a upravil tak stav na finálních 4:1. Celtik Boskovic/Letovic si tak z připsal první 3 jarní body. 



Sestavy


FC Boskovice - Letovice C
D. Chmelíček [-] - D. Kobelka [-] (56. V. Pravec [-] ) , T. Kougl [-] (83. M. Koleda [-] ) , P. Pelíšek [-] , K. Stehlík [-] , G. Bayarmagnai [-] (46. J. Řeháček [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Špidlík [-] , V. Širůček [-] , O. Lang [-] , D. Prudil [-]

Vísky
D. Klíma [-] - S. Kohoutek [-] (71. Z. Horák [-] ) , A. Skácel [-] , J. Meluzín [-] , L. Martínek [-] , V. Šmeral [-] , J. Pavlík [-] (71. D. Navrátil [-] ) , T. Páral [-] , V. Šmeral [-] , F. Maršál [-] (46. P. Ambroz [-] ) , L. Marek [-]

ŽK: 14. P. Zemach , 26. K. Stehlík , 59. O. Lang - 22. L. Marek , 65. L. Martínek . ČK: 67. D. Klíma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RESCHOVSKÝ Michal - HEGER David, VOLGEMUT Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích