5:1
(1:0)
77. O. Kunc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veledůležitou výhru si připsali hráči Vranové a upevnili si první místo


Branky


37. M. Skála (vl.) , 54. P. Stohr , 62. R. Krčil , 70. J. Zdrubecký , 74. J. Zdrubecký - 77. O. Kunc
10

Hned na začátek nám los přiřadil zápas dvou adeptů na postup. První Vranová přivítala čtvrtý Vavřinec a s hosty si poradili náramně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel nešťastný vlastní gól

Utkání začalo herní převahou hostujícího celku. Z převahy však neproměnil ani jedna střela na branku. Všechny akce hostí končily výbornou prací domácí obrany. Vranovší se postupně začali osmělovat a převzali aktivitu. Domácí poprvé udeřili ve 37. minutě když na centrovaný míč z kopačky Šamšuly doskakoval domácí Koudelka s hostujícím Skálou, který si nešťastně srazil míč do vlastní branky. 1:0. 

Hosté se zmohli pouze na snížení stavu

Po poločase domácí v aktivitě neustávali a velmi rychle navyšovali skóre. Nejprve v 52. minutě Petr Stöhr přízemní střelou zpoza vápna k tyči na 2:0 a následně Krčil v 62. minutě po narážečce s Koudelkou do odkryté brány na 3:0. 4. a 5. branku zařídil agilní Zdrubecký. Nejprve v 70. minutě to byla šťastná záda, o 4 minuty pozděj zužitkoval přesnou Krčilovu přihrávku. Zápas se v podstatě dohrával, hosté už jenom snížili na 5:1, kdy v 77. minutě využil domácí nepozornosti Kunc.



Sestavy


Vranová
M. Doskočil [-] - J. Tesař [-] , M. Maresch [-] , D. Šamšula [-] , P. Slechan [-] , R. Krčil [-] (82. A. Krištof [-] ) , L. Koudelka [-] , J. Bauer [-] (69. P. Jakubíček [-] ) , P. Stohr [-] (72. T. Slavíček [-] ) , D. Štarha [-] , R. Stöhr [-]

TJ Vavřinec
T. Musil [-] - Z. Hebký [-] , A. Moravec [-] (46. M. Hebký [-] ) , O. Kunc [-] , V. Kovařík [-] (62. J. Fabiánek [-] ) - M. Skála [-] , M. Štrof [-] , K. Dvořák [-] , J. Fabiánek [-] - M. Kočí [-] , R. Přikryl [-] (70. K. Zouhar [-] )

ŽK: 16. A. Moravec , 38. V. Kovařík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: PRUDIL Pavel - KOSIČKA Libor, KUBÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích