0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 11:00

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko vyhrálo i třetí jarní duel, tři body zařídil v závěru Michna


Branky


5

Tak tohle byla velká smůla. Ale možná tak trochu i netakticky odehraný závěr jasně remízového utkání. Morenda ve třetím jarním kole krajského přeboru podlehla doma Olympii Ráječko 0:1. Gólem v první minutě nastaveného času druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotný zápas nesl od první minuty všechny znaky začátku sezony. Hodně nepřesností, málo šancí nebo spíše jen pološance. V prvním poločase jich měli víc hosté a útočník Jan Pokorný jednu ze tří určitě využít mohl. Před hostujícím brankářem Davidem Juranem to v prvním poločase nejvíc zavřelo až ve 42. minutě a domácí David Abdulai měl stejnou příležitost, jako Pokorný, ale i jeho náběh ze strany vychytal dobře vyběhnutý gólman soupeře.


Ani po přestávce se obrázek hry příliš nezměnil. Obrany dominovaly nad útoky. Hned v první minutě se Abdulai nabízené příležitost spíš polekal. Vzápětí pak domácího brankáře Jakuba Tišnovského vylekal trestný kop jeho jmenovce Sedláka, který zdálky zaplachtil na síť za břevnem jeho branky.Možná největší příležitost celého zápasu měl v šedesáté minutě domácí Denis Baránek. Z levé strany šel sám na Jurana, ale asi nevěděl jak zakončit, protože nepřihrál nabíhajícímu spoluhráči a na střelu už bylo pozdě. Juran mu stihl zmenšit střelecký úhel a udržel si čisté konto. Akce před rozhodujícím momentem zápasu se začala na polovině hřiště, kde domácí zbytečně odevzdali míč. Hra se rychle přenesla na pravou stranu, odkud poslal Patrik Lidmila dlouhý center, na který si zleva za zadní tyčí naběhl Filip Michna a na zamíření hlavičky měl hodně času i prostoru. Domácí obrana se mu moc nevěnovala a gólman Jakub Tišnovský na lob za vzdálenější tyč šanci neměl.



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Asi by to byla zasloužená remíza. V první půlce jsme tam měli nějaké pološance, ale jinak jsme se na dostřel jejich branky moc nedostávali. Ve druhé půlce jsme měli, myslím, akorát jednu šanci. Tu Denisovu z levé straně. |Protože ani oni neměli nějaké stoprocentní tutovky, takže asi ano, remíza by tomu asi slušela. Jenže dopadlo to, jak to dopadlo. Zbytečně jsme chtěli na půlce uhrát balón a po brejku jsme na zadní tyči po centru neuhlídali soupeře. Takže to byl spíše takticky propad. V této fázi zápasu by se to mělo odehrát jinak, třeba na tribunu nebo dlouhý balón dopředu. Ale my jsme se furt pokoušeli hrát, i když to bych asi nechtěl hráčům nějak vytýkat. Jenže z toho právě padají ty zbytečné góly.

SK Olympia Ráječko
Jiří Škaroupka (asistent): S včerejším výkonem moc spokojeni nejsme. Nepodařilo se nám navázat na výkony z prvních dvou jarních kol. V zápase jsme v první půli nevyužili naše šance. Vinou terénu a silného větru bylo k vidění spoustu nepřesností. V závěru se štěstí přiklonilo na naší stranu a gólem v poslední minutě jsme si zajistili tři body.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
J. Tišnovský [-] - O. Kubík [-] , L. Gruber [-] , S. Čus [-] - D. Baránek [-] , L. Roštínský [-] , R. Adejumobi [-] - D. Abdulai [-] - O. Havelka [-] (68. R. Suchomel [-] ) , M. Šembera [-] (79. R. Nony [-] ) , A. Podzámský [-]

SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] , J. Holík [-] , L. Žáček [-] (61. M. Morkus [-] ) , D. Pořízek [-] (61. R. Chyla [-] ) , J. Horáček [-] , J. Pokorný [-] (79. F. Michna [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , M. Maňoušek [-]

ŽK: 52. D. Abdulai , 76. M. Šembera - 26. M. Maňoušek , 83. J. Holík .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hanák Radim - ŠUSTR Patrik, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra hostů

Ráječko naváže na předchozí zápasy a zvládne přivést 3 body z Brna.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích