4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:15

19.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim si jasně poradila s Krumvířem


Branky


5

Tým, který zaznamenal jeden z historicky nejlepších podzimů, provedl změnu na postu hlavního trenéra, týmu se ujal bývalý asistent trenéra třetiligového Startu Radek Toman. Změn se dočkal také hráčský kádr, který doplnili hned dva třetiligový hráči Havlín a Pařízek, z Mutěnic pak přišel obránce Jungwirth. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K úvodnímu gólu zápasu pomohlo našim fotbalistům zaváhání v obraně, do samostatného úniku se dostal Vojta Čech a nemýlil se, 1:0. Na konci poločasu mohl dvakrát navýšit skóre Musil, ale obě jeho střelu zastavil golman soupeře.

 

Vstup do druhého dějství se svěřencům trenéra Habance povedl na výbornou! Nejprve se z přímého kopu trefil Svoboda, 2:0. Hned v zápětí poslal Kuřimáky do tříbrankového trháku Musil, po skvělém centru Lukáše Šťastného, 3:0. Účet zápasu uzavřel přízemní střelou Jarda Motyčka, 4:0.

REPORT: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Od začátku utkání se nám dařilo prosazovat svojí hrou, která nám je vlastní. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí. Paradoxně vstřelená branka nás trošku přibrzdila. Ustoupili jsme od aktivního výkonu a pustili soupeře do hry. Dvěma rychlými góly v druhém poločase se nám podařilo utkání zlomit v náš prospěch. Kaňkou je posledních dvacetpět minut, kdy jsme polevili a utkání jen dohrávali.

Sokol Krumvíř
Radek Toman (trenér): Kuřim zaslouženě vyhrála. Po většinu utkání jsme tahali za kratší provaz.



Sestavy


FC Kuřim
V. Veselý [-] - J. Pluháček [-] , V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] (64. M. Malý [-] ) , P. Svoboda [-] (78. J. Motyčka [-] ) , V. Čech [-] (64. A. Dabó [-] ) , L. Šťastný [-] , T. Osvald [-] (64. O. Ullmann [-] ) , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (64. D. Koreň [-] )

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] (83. K. Brychta [-] ) , L. Košulič [-] (83. M. Riedl [-] ) , T. Jungwirth [-] , L. Kobylka [-] - R. Němeček [-] (55. O. Přichystal [-] ) , D. Michna [-] , M. Pařízek [-] , R. Vlček [-] (63. J. Borovička [-] ) - D. Havlín [-] , T. Ondroušek [-] (83. T. Bravenec [-] )

ŽK: 44. J. Pluháček , 83. O. Ullmann - 52. L. Kobylka , 55. D. Michna .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - KUNICKÝ Libor, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Marek Maňoušek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Kuřim zvládne těžký zápas a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích