1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sparta odváží z Rajhradic těsnou výhru


Branky


8

Ve druhém jarním kole zajížděla Sparta na půdu Rajhradic, kde chtěla odničit prohru z úvodního jarního kola, kdy na domácí půdě podlehla Rousínovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Rajhradice
Jan Doležel (hráč): Těžké utkání s kvalitním soupeřem, který měl v utkání navrch dle mého názoru pouze o tu jednu branku a asi v důrazu, což zřejmě rozhodlo. Jinak myslím, že se jednalo o remízové utkání. Nicméně se určitě nemáme za co stydět, až do konce jsme byli ve hře a Sparta se musela rvát až do posledního hvizdu. Náš tým, který je v jakési “přestavbě” opět ukázal charakter a všichni se rvali až do konce, za což věřím, že budeme brzy odměněni třemi body a to nejlépe hned v pátek v Boskovicích. Velká škoda, že se nepodařilo bodovat, jelikož se na domácím hřišti loučila naše legenda Honza Pánek, který se jistě chtěl rozloučit bodovým ziskem.

FC Sparta Brno
Jindřich Stehlík (hráč): Zajížděli jsme k utkání do Rajhradic s pocitem takové vendety a to, protože nás dokázali na podzim doma porazit. Utkání bylo hodně soubojové a o fotbale se nemohlo moc mluvit, o to víc si cením vítězství s bojovnými výkony kterým jsme dotáhli zápas do vítězného konce.



Sestavy


TJ Rajhradice
P. Julínek [-] - M. Holek [-] , J. Pánek [-] (56. T. Kouřil [-] ) , Š. Špaček [-] (56. T. Vavera [-] ) , V. Kamenský [-] (84. J. Kilberger [-] ) , J. Doležel [-] (56. D. Galia [-] ) , M. Bělák [-] , A. Sedlák [-] , M. Urbánek [-] (84. A. Řezníček [-] ) , r. chalabala [-] , Z. Michalec [-]

FC Sparta Brno
J. Zádrapa [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , J. Staněk [-] (78. V. Popovych [-] ) , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] (60. P. Hubr [-] ) , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] (88. V. Franc [-] ) , T. Košut [-] , J. Pojsl [-] (88. O. Kameník [-] ) , L. Krejčí [-]

ŽK: 32. J. Pánek - 35. J. Staněk , 84. J. Krejčíř , 86. J. Černý , 90. V. Popovych .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠUSTR Patrik - WENCL Jakub, JÜNGER Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Florián

Expert: Lukáš Žáček
Tip experta: výhra hostů

Sparta nebude chtít ztratit body na začátku jarní části, a tak svým důrazem a nasazením vezmou zápas do vlastních rukou a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích