1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité utkání týmů bojujících o záchranu vítěze nepoznalo - FOTO


Branky


7

Lednice na svém hřišti přivítala soupeře z Mutěnic. Jednalo se o duel týmů bojujících o záchranu v soutěži, domácí tak mohli snížit z posledního místa 6-ti bodový náskok svého dnešního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cenný bod z horké lednické půdy přivezlo naše "áčko". V základní sestavě nastoupili čtyři dorostenci, z toho všichni Mutěňáci! Na lavičce byli připraveni Martin Malacka (útočník, 22 let), který těsně před utkáním posílil naše mužstvo z divizní Břeclavi, a Tomáš Růžička, který se vrátil z Dubňan. Naopak nám chyběli vyloučený Staňa Koutský a zranění Radim Holešinský a Dalibor Koštuřík. Místo nich dostali příležitost a skvěle ji využili vedle Jirky Kabely již zmínění další dorostenci Marek Buchta, Martin Hrabina a Lukáš Mokruša.

Po bojovné a na šance skoupé 1. půli kopal v 46. minutě přímý kop Martin Hrabina a jeho tečovaný pokus bravurně zlikvidoval brankář Prokop. V 56. minutě ale nedosáhl na výtečnou střelu Marka Mokruši z dvaceti metrů do šibenice a vedli jsme 1:0! Bohužel domácí zvýšili obrátky a v 68. minutě střídajícím Kyněrou, který dostal trochu více prostoru, než bylo v utkání zvykem, hlavičkou srovnali. Zbytek utkání naši kluci pod taktovkou "náhradního" stopera Lukáše Koplíka výborně ubránili a díky velké bojovnosti udrželi remízu 1:1. Domácí sice měli v závěru převahu, ale kromě jedné střely do středu brány a jedovaté střely Simandla mimo bránu si žádnou tutovku nevypracovali. Všichni kluci dnes zaslouží velkou pochvalu. Bravó kluci! Jen tak dále.

REPORT: FK Mutěnice



Celé utkání bylo z naši strany poměrně nervózní, protože se hrálo o hodně. Hosté, oslabení o zkušené hráče, se čtyřmi dorostenci v základní sestavě, podali velmi dobrý, soustředěný výkon. Utkání odehrál výborně na pozici stopera Čepil. Překvapením v sestavě hostů byl střídající Malacka, který hosty posílil přestupem před utkáním z Břeclavi. Škoda, že utkání ovlivnil déšť, který nevyhovoval technické hře našeho mužstva a nahrával spíše bojovnosti. Tlačili jsme se do ofenzívy, ale chyběla nám lepší finálni fáze. Do nadějných příležitostií se dostali Mach, Horčička a Klimovič, ale v zakončení se jim nevedlo, hosty podržel zejména při šancích Macha brankář Leznar.

V začátku druhé půle naše mužstvo podržel bravůrním zákrokem Prokop. Ale chvíli na to, po naší hloupé ztrátě míče na půli hřiště, se hosté ujali vedení utěšenou střelou do šibenice. Po prostřídání se naše hra zvedla a po sedmi minutách na hřišti vyrovnal krásnou hlavičkou Vítek Kyněra. Naše mužstvo se snažilo o vstřelení vítězné branky, dostali jsme hosty pod tlak, ale vyloženou šanci jsme si nevytvořili. V největší šanci Klimovič vystřelil slabě. Neproměnili jsme i několik slibných standardních situací. Bod je z utkání málo, je to ztráta, ale remíza je zaloužená. Pokud se chceme zapojit do hry o záchranu, tak musíme zabodovat v dalším utkání na Spartě Brno.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - Y. Brovchenko [-] , T. Pálka [-] (61. V. Kyněra [-] ) , M. Ruber [-] , P. Mach [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] , N. Klimovič [-] , T. Krejčí [-] , D. Bucňák [-] (64. L. Hovězák [-] )

FK Mutěnice
F. Leznar [-] - L. Mokruša [-] , R. Weigl [-] , J. Kabela [-] , M. Opluštil [-] - L. koplík [-] , M. Hrabina [-] - M. Mokruša [-] (89. A. Prčík [-] ) , M. Buchta [-] (89. P. Plchut [-] ) , P. Petrucha [-] (61. M. Malacka [-] ) , M. Čepil [-]

ŽK: 46. O. Osička , 79. N. Klimovič - 93. M. Hrabina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kučera Roman - KRBŮŠEK Radim, ŠPAČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Lukáš Žáček
Tip experta: výhra hostů

Bude to velmi vyrovnaný zápas, ale i přesto z něj Mutěnice vzejdou vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích