1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

18.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice vezou z Rousínova tři body


Branky


7

V prvním jarním zápase na domácím hřišti Tatranu nepřálo ani počasí, ani štěstí. Silný vítr a déšť stáli proti Rousínovu. Souboj druhého týmu se čtvrtým sliboval parádní fotbalový zážitek, nicméně podmínky nebyly dobrému fotbalu nakloněny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rousínov je každoročně jeden z nejkvalitnějších týmů celé soutěže a na jejich půdě se nám hrává hodně obtížně.
Od začátku byl zápas vyrovnaný a téměř bez šancí celou první půlku až na nějaké náznaky šancí, takže se šlo do kabin za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme chtěli zvýšit aktivitu směrem dopředu a zápas strhnout na svoji stranu. Po deseti minutách se prosadil dobře hrající Robert Klepáček a byli jsme ke třem bodům o něco blíž. Chvíli poté mohl zvýšit vedení na 2:0 Michal Stříž, ale domácí gólman vytáhl perfektní zákrok. Na druhé straně mohli domácí vyrovnat, ale branku naštěstí pro nás, přestřelili.
Když se dlouho nic nedělo, tak zničehonic domácí vyrovnali ze standardky po odraženém míči. My jsme chtěli za každou cenu vyhrát a nějakých deset minut před koncem se prosadil Mates Černý po dobře prodlouženém rohu na první tyči. Pak jsme mohli z brejků asi 2x nebo 3x vedení navýšit, ale skóre tak už zůstalo. Byl to těžký zápas v těžkých podmínkách, kdy foukal silný vítr a k tomu pršelo zhodnotil navíc utkání kapitán Fadrný.



Ohlasy k zápasu



FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Pro nás velice cenné vítězství, které budeme chtít doma v pátek potvrdit.



Sestavy


Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - J. Sedlmajer [-] , M. Zbořil [-] (68. J. Pešta [-] ) , M. Rozehnal [-] , M. Kříž [-] , P. Imramovský [-] , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , R. Jašek [-] (61. M. Handlíř [-] ) , P. Líznar [-] , M. Mikeš [-] (84. M. Pavlík [-] )

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - L. Marek [-] , J. Havelka [-] (54. J. Minx [-] ) , V. Cichra [-] , J. Stara [-] (77. V. Živný [-] ) , M. Pokorný [-] (91. J. Odehnal [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , M. Černý [-]

ŽK: 40. P. Imramovský - 42. J. Stara , 61. M. Stříž .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: KUBEC Radek - NEJEZCHLEBA Vít Simon, ŠMÍD Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Lukáš Žáček
Tip experta: výhra hostů

Boskovice určitě nebudou chtít ztratit v důležitém zápase o důležité body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích