1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.03.2024 16:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran odváží ze Sparty všechny body - FOTO


Branky


8

Sparta i v deseti sahala v závěru po bodu, bohužel neproměnila pokutový kop a tak do jarní fáze vstupuje bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sparta Brno:
První jarní zápas jsme chtěli zvládnout za tři body, nicméně nám nebyl souzen ani bod. V utkání jsme sice šli v prvním poločase do vedení zásluhou kapitána Stehlíka, avšak za krátkou chvíli po chybě brankaře soupeř lacino srovnal.

Ráz utkání nejvíce ovlivnilo nesmyslné vyloučení Selingera, které do teď nikdo nechápe, tím hůř, že se to stalo již ve 49. minutě. Následnou přesilovku v 70. minutě hosté využili a otočili skóre na 2:1. Posledních patnáct minut jsme soupeře i v deseti lidech zatlačili na jejich půlku a vytvořili si velký tlak, který jsme nedokázali i ve stoprocentních šancích využít. Hřebíček do rakve přišel v 92. minutě, kdy jsme zahrávali pokutový kop, ale jak jsem zmínil na začátku, ani ten bod nám nebyl souzen, Krejčíř neproměnil!

Příští utkání jedeme do Rajhradic, kterým dlužíme porážku z podzimní části, takže plně důvěřuji našemu týmu, že vyhrajeme a připíšeme si potřebné tři body do tabulky, zhodnotil asistent trenéra Ondřej Zavadil.



Tatran Rousínov:
V prvním jarním kole zajížděli fotbalisté Tatran na hřiště brněnské Sparty. Utkání se hrálo netradičně v pátek v 16:00 hod na UT. Vše mluvilo ve prospěch brněnského týmu – třetí místo v tabulce i domácí prostředí. Opak byl však pravdou a po výborném výkonu si Tatran odváží domů všechny tři body. Ve druhém poločase se Tatranu podařilo obrátit skóre ve svůj prospěch a nic se neměnilo ani v 94. minutě, kdy domácí zahrávali pokutový kop. Ten však zneškodnil skvěle chytající brankář David Kopřiva

Utkání zhodnotil i trenér Milan Boušek: 

Věděli jsme, kam jedeme, Sparta je silná. Po dvou měsících dřiny jsme strašně rádi, že jsme to zvládli a vyhráli jsme, takže nám špička neutekla. Hrálo se na umělce, z čehož jsme měli trochu strach. Přece jen je to menší hřiště, což nám nevyhovuje, popasovali jsme se s tím ale velice slušně. Sparta byla nebezpečná, nám ale vycházely věci, které nás zdobí, po dlouhé době jsme si i pomáhali standardkami.
David chytat pokutové kopy prostě umí a zase to potvrdil. Penaltu jsem ani neviděl, už jsem byl smířený s bodem. Díval jsem se na lavičku domácích a viděl jsem, že se neradují, tak se mi ulevilo. Trošku nám dělá problém hrát do plných a být silní na míči. Naše červená karta v závěru byla komplikací, dali jsme Spartě hodně čuchnout. Jsem ale strašně rádi i za kluky, že jsme to zvládli.

 

Report: Tatran Rousínov

 

Hlasování sestava kola: SESTAVA KOLA



Ohlasy k zápasu



Tatran Rousínov
Miroslav Mikeš (hráč): Odehráli jsme výborné utkání s velice dobrým soupeřem a vážíme si všichni vítězství, i toho, že jsme úspěšně vstoupili do jarní části sezóny. Věděli jsme, co nás čeká a celou zimu se na to připravovali. Celý tým ten zapas dobře odpracoval, ačkoliv přišlo přísné vyloučení pro soupeře, které změnilo průběh hry, tak si myslím, že rozhodčí v prvním poločase ušetřil Spartu od červené karty po nebezpečném zákroku na našeho hráče. Vítězství si ceníme a připravíme se na Boskovice, abychom na tento výsledek navázali.



Sestavy


FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , J. Staněk [-] (79. P. Hubr [-] ) , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] (79. T. Košut [-] ) , O. Kameník [-] (46. J. Pojsl [-] ) , L. Krejčí [-]

Tatran Rousínov
D. Kopřiva [-] - P. Líznar [-] (75. M. Pavlík [-] ) , M. Zbořil [-] (88. M. Handlíř [-] ) , J. Sedlmajer [-] , M. Mikeš [-] (93. J. Pešta [-] ) , P. Imramovský [-] , L. Obruča [-] , R. Kubáč [-] , R. Jašek [-] , L. Němec [-] , M. Rozehnal [-]

ŽK: 39. J. Stehlík , 40. T. Selinger , 57. R. Janderka - 39. L. Němec , 51. R. Kubáč . ČK: 50. T. Selinger - 87. L. Němec .
Počet diváků: 169. Rozhodčí: BÁBÍČEK Radek - WENCL Jakub, ZÁLESKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Z mého pohledu atraktivní utkání dvou ambiciózních týmů. Podle mě rozhodne domácí prostředí a Sparta zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích