2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2024 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát udeřil v závěru obou poločasů


Branky


9

Před utkáním byl papírový favorit zápasu jasný, nicméně zápas ukázal pravý opak. Lednice byla v tomto zápase lepším mužstvem, své příležitosti však nevyužila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání jsme podali velmi dobrý výkon, měli jsme více ze hry a hru v podstatě kontrolovali. 

Bohužel šance jsme neproměnili. Inkasovali jsme v závěru poločasu, kdy špatně odvrácený centr domácí proměnili ve vedoucí gól. Šance našeho mužstva neproměnili Simandl, Pálka a Klimovič. V samém závěru při snaze našeho mužstva o vyrovnání pečetil výhru domácích kanonýr Bělehradek

Jistě potěší pochvala domácího trenéra Vladana Horáka, že si jeho mužstvo vítězství určitě  nezasloužilo. Pozitivních ohlasů na dnešní výkon je řada, to nám však k bodům nepomůže.

Snad se podaří v týdnu dobře potrénovat a připravit se na domácí derby s Mutěnicemi, které dnes doma úhrály 1 bod při remíze 3:3 s Rajhradicemi.


Report: TJ Moravan Lednice

 

Hlasování sestava kola: SESTAVA KOLA



Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Pro náš tým velice náročné období. Ze zimní přípravy jsme si přenesli několik vleklých zranění klíčových hráčů (Hanák, Adamec ani nenastoupili). Macko byl celý týden v klidovém režimu, zápas hrál pod prášky a za cenu zhoršení svého zdravotního stavu. Vypomohli nám formou krátkodobého přestupu dva naši odchovanci Matěj Ščučka, Lukáš Doležal, kteří hostují v Blansku. Dále nám FK Blansko k tomuto zápasu uvolnilo talentovaného Lukáše Málka. Blanenskému klubu za to patří velký dík. Všichni tři zmínění sehráli důležitou roli, Lukáš Málek dokonce asistoval u gólu na 2:0. Výše zmíněné souvislosti se logicky promítnuly i do obrazu zápasu. Největší rezervy byly viditelné na hře naší záložní řady. Vypadávala nám kombinační součinnost. Když bylo ve druhém poločase potřeba se více porvat o odražené míče, chybělo nám represinkové chování. Všichni naši hráči to ale umí a v přibývajících zápasech nepochybuji, že se ještě výrazně zlepšíme. Obrovsky nás ale těší, jak dobře jsme jako tým bránili. V právě odehraném kole jsme jako jediní s Ráječkem nedostali gól což je skvělá vizitka. Top výkon převyšující všechny ostatní na hřišti předvedl Ivo Loukota v brance a konečný výsledek jde hodně za ním. Velké ocenění pro hosty. Lednici sice chybí více bodů z podzimu. Dnes se ale prezentovala vynikajícím výkonem a oproti jiným týmům z KP fotbalově rozhodně v ničem nezaostává. Pokud se jí na to podaří v dalších kolech navázat, jejich záchrana v soutěži nemusí být nereálná.




Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - T. Bělehrádek [-] (93. L. Doležal [-] ) , M. Štencl [-] (70. M. Ščučka [-] ) , T. Gracias [-] , T. Choruk [-] (46. J. Havlík [-] ) , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] (70. T. Adámek [-] ) , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] (52. L. Málek [-] ) , J. Baňa [-] , R. Zeman [-]

TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Krejčí [-] , T. Pálka [-] , D. Bucňák [-] (71. L. Vala [-] ) , Y. Brovchenko [-] , T. Wolgemuth [-] , N. Klimovič [-] , T. Horčička [-] , O. Osička [-] , P. Simandl [-] , P. Mach [-]

ŽK: 17. T. Gracias - 30. N. Klimovič , 48. T. Krejčí , 61. T. Wolgemuth .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - RODINGER Hynek, STEJSKAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: výhra domácích

Tady samozřejmě věřím v naši výhru a dobrý vstup do jara.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích