3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 11:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Góly padaly jen v prvním poločase, Neplachov porazil třeboňské béčko


Branky


10. T. Hindy , 20. T. Hindy , 39. P. Mohamed - 12. J. Divoký
13

Domácí nasměroval za body Tomáš Hindy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský (trenér): Před utkáním v Neplachově jsme si některé vyříkali a i když jsme začali aktivně, tak zkušený soupeř nás brankou potrestal již v úvodu. Po rohu na přední tyč jsme neuhlídali hráče soupeře, který tečoval hlavou míč do naší branky. Přesto se nám za chvíli podařilo po krásné akci, kterou založil Bouška, vyrovnat Divokým. Ale to byla asi naše jediná kloudná akce utkání. Druhou branku jsme dostali po zbytečném faulu v rohu hřiště a následné opět neuhlídané standardce. V poli jsme nebyli horším týmem, ale domácí, kteří doma nepoznali hořkost porážky řadu zápasů, nás do další šance nepustili. My jsme totiž všechny akce táhli středem hřiště a přes blok bránících domácích hráčů se samozřejmě neprosadili. Střelba neexistovala, za celý zápas jsme vystřelili jednou. Nedařilo se ani stoperům, kteří v minulém utkání patřili v týmu k nejlepším. Přestože před vystřídáním měl ještě velkou šanci Divoký, tak domácí nás jednoznačně přehráli a mohli vyhrát mnohem větším rozdílem. Z naší hry jsem zklamaný. Děláme chyby, které se stále opakují, hra po stranách nám nic neříká a výkony útočníků jsou druhý zápas po sobě žalostné. Z hráčů se ukázal pouze Vojta Bouška, který prokázal kvalitu a velké zkušenosti.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - P. Houska [-] (64. L. Weiss [-] ) , T. Hindy [-] , O. Šíma [-] (72. D. Eliáš [-] ) , P. Novotný [-] , P. Mohamed [-] (68. M. Hruška [-] ) , J. Hruška [-] , J. Suchan [-] (80. J. Chmel [-] ) , J. Láník [-] , J. Švec [-] , O. Čada [-] (85. E. Ferchenbauer [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - V. Týnavský [-] , O. Beníšek [-] - F. Čábela [-] , J. Divoký [-] (69. M. Nehoda [-] ) , J. Kučera [-] - M. Pfeifer [-] , M. Blažek [-] (62. D. Dušek [-] ) - D. Svoboda [-] , J. Meškan [-] , V. Bouška [-]

ŽK: 36. O. Čada - 39. D. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - VALEŠ Radek, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích