Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:30

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice si připsaly první výhru! Překvapily rezervu Třeboně


14
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Petr Týnavský: Podcenění soupeře, hrbolaté hřiště, tradičně špatný vstup do zápasu a tragický výkon některých hráčů v 1. poločasu. To byly příčiny naší nečekané prohry se soupeřem, který získal v soutěži body jen s námi! Přestože jsme do utkání nastoupili vlastně se třemi útočníky, tak ofenzíva nás trápila v 1. půli nejvíce. Už od začátku jsme chtěli kombinovat, hrát po zemi, nenakopávat míče zbytečně dopředu. Jenže skoro celou přípravu jsme hráli na umělce, krom generálky v Lomnici, ale hřiště v Břilicích na kombinační hru nebylo po zimě vůbec připravené. Když to srovnám s kvalitou hřiště právě v Lomnici nebo v Třeboni, tak jsem zklamaný. Ale na to se nechci vymlouvat, bylo to pro obě strany stejné. Soupeř začal nebojácně, my jsme mysleli, že se porazí sám. Přestože jsme určitě nebyli horším mužstvem, chybami jsme soupeři góly darovali. První branku jsme dostali po chybné rozehrávce obránce a druhou po špatné rozehrávce brankáře. Nutno dodat, že Flaška nechytal pro zranění 2 měsíce a do zápasu nastoupil se sebezapřením. Nemanice jsme v 1. půli vůbec neohrozili. Logicky nastaly změny, které se v průběhu 2. poločasu projevily. Bohužel v 52. minutě byl za faul vyloučen Bartl a šli jsme do deseti. Paradoxně nám jeho vyloučení pomohlo a hosté v přesilovce si již nic nevytvořili. O drama se zasloužil gólem po rohu Beníšek, kterého jsme z pozice stopera vysunuli dopředu a vyplatilo se. Stačilo to však jen na korigování prohry, kterou budeme těžkou kousat. Z hráčů, kromě gólového Beníška, musím pochválit Týnavského, který zastal tři posty. Stopera, levého beka a středního záložníka a ještě rozehrával standardky. Naopak výkon některých hráčů byl tristní. Do dalšího utkání s Neplachovem nastanou výrazné změny a věřím, že si to hráči uvědomí a v Neplachově budou chtít bodovat.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - T. Bednář [-] , D. Bartl [-] , V. Týnavský [-] , O. Beníšek [-] - F. Čábela [-] , J. Rešl [-] (46. V. Wimmer [-] ) , M. Nehoda [-] (32. J. Divoký [-] ) , J. Kučera [-] - M. Blažek [-] (64. D. Dušek [-] ) , M. Pfeifer [-]

SK Nemanice
J. Nováček [-] - J. Hucek [-] , A. Matoušek [-] , M. Voráč [-] , P. Knietel [-] , T. Kubů [-] (70. N. Baňacký [-] ) , B. Kopa [-] (64. J. Veselý [-] ) , O. Lexa [-] (74. O. Mranica [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Křiváček [-] (74. V. Šrámek [-] ) , J. Lukáš [-]

ŽK: 46. D. Bartl , 86. O. Beníšek - 48. M. Matoušek , 56. B. Kopa , 84. P. Knietel , 86. N. Baňacký . ČK: 52. D. Bartl .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: VICAN Petr - SVOBODA Jan, RACZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích