Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice otočily duel s Bavorovem, ten dohrával o devíti


Branky


25

Šestnácté kolo 1.B třídy skupiny B mělo ve svém programu také souboj prvního s posledním. Bavorov, chtěl v Netolicích udělat další důležitý krok v cestě za vytouženým postupem a na začátku utkání se zdálo, že tři body z nedělního utkání budou mít jasného majitele. Opak byl však pravdou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový start

Začátek utkání začal pro domácí tím nejhorším možným způsobem a už v první minutě se Bavorov dostal do vedení zásluhou zimní posily, Davida Roučky. Rychlý gól hostující hráče nabudil a po osmi minutách hry svítilo na světelné tabuli, po brankách Dominika Folty a exnetolického Jakuba Varyše, již skóre 3:0 z pohledu Bavorova. Netolice ovšem neskládaly zbraně a po lehkém přeskupení formace se domácí postupně dostávali pod vedením hrajícího trenéra Romana Mužíka do hry. Navíc postupem času si domácí začali tvořit i nebezpečné šance, které zpočátku nepřinášely tížené ovoce. Po půl hodině hry však přišel nečekaný kolaps Bavorova, který dvakrát během několika vteřin inkasoval z kopaček Davida Reindla a rázem byl hostující náskok v prachu. Tečku za divokým poločasem udělal v jeho samotném závěru hostující Miroslav Färber, který uviděl po svém zákroku druhou žlutou, následně i červenou kartu a o zajímavý druhý poločas tak bylo postaráno.

Obrat proti devíti

Oslabený Bavorov neměl karetních trestů dost a v 65. minutě napodobil Färbera útočník a střelec druhé hostující branky Dominik Folta, který za zbytečné odkopnutí míče z místa přestupku uviděl též druhou žlutou kartu a zamířil tak předčasně do sprch. Netolice ucítily šanci na body a v 79. minutě rozjásal domácí fanoušky brankou po rohovém kopu Filip Rokůsek. Tři stovky přítomných diváků se nakonec dočkaly dokonalého obratu, když se sedm minut před koncem zápasu opět prosadil Filip Rokůsek.

Bavorov tak ztratil tříbrankové vedení a nepovedený zápas v Netolicích přinesl druhou porážku v sezoně. Naopak Netolice předvedly neuvěřitelný obrat, který ukázal sílu mužstva, které se nevzdalo ani po hrozivém startu do zápasu.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Martin Sklář - asistent trenéra: Prožili jsme hrůzostrašný vstup do utkání, po kterém jsme provedli nějaké změny v rozestavení. Díky nim jsme se dostali do hry a začali jsme hosty přehrávat. Do poločasu jsme vstřelili dvě branky a v kabině jsme si řekli, že soupeř je hratelný a s vervou jsme do toho šlápli. Srovnali jsme po rohu a v závěru utkání otočili. Kluci předvedli parádní výkon. Nutno ale dodat, že Bavorov nám to svojí nedisciplinovaností ulehčil.

TJ Sokol Bavorov
FB Bavorov: Dneska to hrubě nevyšlo. Bavorov hrál prvních 20 minut, kdy dal 3 branky, pak začaly hrát Netolice a naši hráči už neukázali vůbec nic. Soupeř si výhru zasloužil. Omlouváme se všem fanouškům a příští týden tento zápas odčiníme.



Sestavy


1. FC Netolice
M. Mádl [-] - V. Plojhar [-] , J. Lukáš [-] , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] (74. D. Ryneš [-] ) , R. Mužík [-] , D. Reindl [-] , R. Hudec [-] , M. Baloušek [-] (79. V. Vlášek [-] ) , V. Fišer [-] (53. J. Pivoňka [-] ) , J. Skála [-] (46. M. Raušer [-] )

TJ Sokol Bavorov
J. Koutský [-] - B. Begiri [-] , R. Funda [-] , J. Funda [-] , R. Tomek [-] , D. Šuba [-] , J. Varyš [-] (46. M. Polanský [-] ) , D. Roučka [-] , V. Funda [-] (61. P. Krejčí [-] ) , D. Folta [-] , M. Färber [-]

ŽK: 48. M. Baloušek , 61. M. Raušer , 71. R. Mužík , 84. R. Hudec - 11. M. Färber , 17. V. Funda , 23. D. Folta , 68. R. Tomek , 68. D. Roučka , 85. P. Krejčí , 88. D. Šuba . ČK: 45. M. Färber , 65. D. Folta .
Hráči zápasu: F. Rokůsek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Ovčáček Josef - JURÁŇ Karel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jasnými favoriti jsou hosté a pan Varyš si v bývalém domácím prostředí s chutí zastřílí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté pokračují v podzimní jízdě a v meziokresním derby zvítězí.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů