2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 11:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně vyloupila Záblatí a prachatická rezerva zůstala bez bodů


Branky


25. F. Dlouhý (vl.) , 49. M. Gramblička - 19. J. Chvosta , 30. F. Dlouhý , 75. P. Pubal , 85. J. Chvosta
24

Po cenné remíze ve Střelských Hošticích chtěla prachatická rezerva bodovat i v Záblatí, kde přivítala Volyni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek, jeden vítěz

Na první branku se v Záblatí čekalo do devatenácté minuty, kdy se Volyně ujala zásluhou Jaroslava Chvosty. Jednobrankový náskok však Slavoji vydržel pouhých šest minut, než zpětná přihrávka Františka Dlouhého skončila až za zády brankáře Mráze a Tatran se zčistajasna dočkal vyrovnání. Do poločasu si všem stihla vzít Volyně vedení zpět, když právě František Dlouhý odčinil svůj vlastní gól a překonal Priharu po rohovém kopu Volyně.

Jenže Tatran nic nevzdával a na začátku druhého poločasu stáhl hostující náskok opět na jednu branku Matouš Gramblička. To však bylo ze strany Tatranu všechno. Definitivní pojistku vítězství přidali hosté v 75. minutě, kdy se prosadil střídající Petr Pubal. Poslední branku utkání si následně o deset minut později připsal ranou na zadní tyč Jaroslav Chvosta, který otevřel a zároveň uzavřel gólový účet utkání. 

Volyně tak vyloupila Záblatí a po vítězství 4:2 bere všechny body nad prachatickým Tatranem. 



Ohlasy k zápasu


FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Do utkání s Volyní jsme šli s tím, že chceme být aktivní a vrátit se v tabulce před našeho soupeře. Bohužel jsme podali jeden z nejhorších výkonů v sezóně, zároveň je třeba vyzdvihnout výkon soupeře, který byl důraznější, fotbalovější a měl daleko větší chuť vyhrát. To, že jsme sahali téměř do konce utkání po nějakém bodu bylo spíš dílo štěstí, než předvedené hry. Víme, že pokud by se měl podobný výkon opakovat i v příštím týdnu, těžko můžeme v Bavorově pomýšlet na nějaký úspěch. Na druhou stranu není třeba panikařit a věřím, že pokud se vrátíme k předchozím výkonům, nějaký bod přivezeme.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvodní minuty byly z obou stran nervózní a ani jeden tým si nevypracoval žádnou šanci. Změna ve skóre přišla v 19. minutě, kdy Gašpar utekl obraně jeho střelu brankář vyrazil přímo na nohu dobíhajícího Petra Hájka a ten ještě míč naservíroval volnému Jardovi Chvostovi a ten už se nemýlil. Bohužel v 25. minutě přišel první kuriózní moment zápasu, kdy Dlouhý chtěl přihrávat malou domů Mrázovi, avšak míč vyletěl moc vysoko a lobem ho poslal přímo do branky. Ve 30. minutě však Dlouhý svůj vlastní gól napravil, když se prosadil z rohového kopu P. Hájka. Po změně stran ve 49. minutě přišel druhý kuriózní moment zápasu. Tečovaná střela domácího hráče skončila na tyči a míč dostal záhadou rotaci až nakonec přeskočil ležícího Mráze a skočil v síti. V 75. minutě P. Hájek rozjel perfektní akci, když rychlou kombinací vyšachoval domácí obránce a pak míč předložil střídajícímu žolíkovi P. Pubalovi a ten opět překlopil otěže zápasu na naší stranu. Závěrečný účet zápasu v 85. minutě uzavřel Jarda Chvosta, který střelou na zadní tyč nedal brankářovi šanci.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - J. Hrbek [-] , A. Hodina [-] , J. Tesárek [-] (72. A. Břicháček [-] ) , M. Trost [-] , P. Miesbauer [-] (46. A. Vlk [-] ) , F. Toušek [-] , D. Kukačka [-] (46. M. Černý [-] ) , T. Balica [-] , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] (89. M. Chvosta [-] ) , J. Peterka [-] (83. J. Čužna [-] ) , P. Hájek [-] , J. Chvosta [-] (86. B. Šitner [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (67. V. Janoušek [-] ) , M. Vávra [-] , F. Gašpar [-] (63. P. Pubal [-] ) , M. Hejtmánek [-] , F. Dlouhý [-]

ŽK: 15. M. Trost , 74. T. Balica , 87. M. Černý - 72. P. Hájek , 76. J. Peterka , 89. B. Šitner .
Hráči zápasu: J. Chvosta .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: NOVÁK Lukáš - KOLLÁRIK Vojtěch, KLIMEŠ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zřejmě zápas kola, ve kterém se budou body dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kdysi třaskavé derby o Velikonoční neděli lépe vyjde domácím, kteří tak v pohodě odjedou k dobrému obídku.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza