5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dejte jim bůra! Dražejov roznesl Vacov


Branky


11. M. Mertl , 36. M. Bračok , 40. T. Hrčka , 46. M. Mertl , 79. T. Pelc (p.)
24

Dražejov po těsné porážce ve Vlachově Březí chtěl ve druhém jarním kole bodovat v domácím utkání s Vacovem. Zápas, který měl nabídnout vyrovnanou bitvu, však nakonec přinesl až příliš jednoznačnou záležitost. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řádění Mertla s Bračokem

Domácí, kteří se museli obejít například bez vykartovaného kapitána Pavla Poláčka, před zápasem počítali zejména omluvenky a vzhledem k výsledkům posledních utkání s Vacovem čekala na Dražejov těžká šichta. Domácí se ovšem ničeho nezalekli a už po jedenácti minutách poslal Dražejov do vedení Michal Mertl, který překonal brankáře Forejtara po přímočaré akci. Vstřelená branka dodala domácím potřebný klid a ve 36. minutě šel Dražejov do trháku. Druhou domácí branku totiž přidal Michal Bračok, který si naskočil na Mertlův povedený centr. Vacov nevěděl, kde mu hlava stojí a pohár hořkosti si hosté vypili do dna o čtyři minuty později, kdy se prosadil Tomáš Hrčka

Změna nepomohla

Hosté nastoupili do druhého poločasu s jednou zásadní změnou a to v brance, kde Forejtara nahradil Martin Mls. Útočný hráč, který zaskočil za brankářskou jedničku, však dlouho čisté konto neudržel. Hned po pár vteřinách od úvodního hvizdu využil Bračokův dlouhý nákop opět Michal Mertl a osudu utkání bylo definitivně rozhodnuto. Poslední, pátou, branku vstřelili domácí v 79. minutě, kdy sudí Mráz nařídil po hraní rukou pokutový kop, který proměnil střídající mladíček Tadeáš Pelc

Necelá stovka diváků tak viděla parádní podívanou od domácího Dražejova, který si tak po parádním výsledku tři body, naopak Vacov ani napodruhé na jaře nedosáhl na toužené vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: S Vacovem se nám nikdy nedařilo a o to je sobotní výsledek pro nás zajímavější. Naskočili jsme opět v pozměněné sestavě do které jsme museli již ve 30. min sáhnout. První branku jsme dali po přímé akci Křiváček - Bračok - Mertl a do vedení šli v 11.min. Navýšení přišlo po Mertlově přímáku z levé strany kdy nejvýše vyskočil Bračok a hlavou se prosadil ve 36. min. Do poločasu se ještě po tlaku ve vápně hostů prosadil Hrčka. Druhá půle nám vyšla skvěle. Hosté střídali brankáře a hned ve 46. po Bračokově dlouhém autu umísťoval znovu Mertl. Pátou branku si vzal z penalty po ruce hostí na starosti mladíček Pelc a už byl klid. Hosté ještě před koncem zahodili svůj pokutový kop a týmy se tak rozešli výsledkem 5:0, což nás razantně posunulo v tabulce. Nyní jedeme do Bělčic.

SK Vacov
Marek Valta - asistent trenéra: Do utkání jsme vstoupili velmi laxně a soupeř trestal každou naší chybu. Snažili jsme se opět hrát kombinační fotbal ale přijde mi, že v této soutěži nás tato snaha spíše trestá než odměňuje. Soupeř nic nevymýšlí akorát nakopává míče dopředu, kde se jeho hráči o něj poperou a čekají co z toho bude. Nemusí na to ani trénovat a nutno dodat, že to na nás stačí. Čeká nás teď série těžkých zápasu, na které se musíme připravit a začít opět vyhrávat!



Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - M. Bračok [-] (67. T. Pelc [-] ) , T. Hrčka [-] (81. D. Nováček [-] ) , M. Vaniš [-] , M. Mertl [-] , M. Křiváček [-] , K. Krýsl [-] (81. J. Matas [-] ) , T. Hynek [-] , F. Brázda [-] (30. J. Holfeld [-] ) , O. Koutský [-] , D. Náhlík [-] (74. T. Martínek [-] )

SK Vacov
V. Forejtar [-] (46. M. Mls [-] ) - K. Procházka [-] - F. Roučka [-] , J. Bubík [-] (69. M. Václavík [-] ) - F. Zitta [-] - V. Valta [-] , F. Kuneš [-] (63. T. Mauric [-] ) , M. Valta [-] , J. Ketzer [-] , T. Hozman [-] , P. Jáchym [-] (63. M. Čtvrtnik [-] )

ŽK: 31. J. Holfeld , 87. T. Martínek - 45. F. Zitta , 58. V. Valta , 79. F. Roučka , 86. T. Mauric .
Hráči zápasu: M. Mertl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mráz Marek - HÁJEK Vladislav, RABA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Dal bych rád Dražejov, ale vůbec se mu nedaří. Vacov je za mě nejfotbalovější tým B třídy a tak dávám výhru hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté doma ztratili bod a z Dražejova si odvezou všechny tři.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů