1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání Semic s Osekem se body dělily


Branky


23

Osek doma v rámci devatenáctého kola přivítal Semice, které chtěly navázat na poslední, vítězné, utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu

Za sobotního odpoledne se fanoušci dočkali v Oseku dvou branek. Tu první vstřelili po dvaceti minutách hry domácí, kteří využili rohový kop, jenž umístil za Dvořáčkova záda Jakub Řiský. Semice dlouho nemohly přijít na ten správný recept proti obrannému domácímu valu, který bránil někdy až v šesti lidech a postupem času pálili svěřenci Marcela Nouska jednu šanci za druhou. Nakonec se ovšem hosté přece jenom dočkali. V 83. minutě si našel centr do vápna Luděk Zborník, který mířil přesně mimo dosah Pokorného a rozradostnil fanouškovskou menšinu. 

Oba týmy v různých fázích utkání sahali po třech bodech, nakonec si ale odnáší obě mužstva po bodu za remízu 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek
Jan Hoch - kapitán: Zápas se Semicemi byl plný osobních soubojů a nepřesností. Vedení jsme se ujali my po rohovém kopu a do poločasu si vypracovali ještě slibné situace, ale k dalšímu gólovému vyjádření nevedly. Ve druhém poločase hosté zvýšili aktivitu, my se soustředili na pozornou obranu a brejkové situace. Dařilo se nám vedení držet až do 83. minuty, kdy nás hosté potrestali po centru ze strany a následné hlavičce Zborníka a výsledkem 1:1 zápas skončil. Pro nás je to obrovská škoda, protože jsme měli odskočit na 2:0 a věřím, že bychom výhru udrželi.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Nezačali jsme úplně nejlépe a první poločas byl hodně z naší strany bojovný. Osek hrál jednoduše a snažil se hrát na brejky. My se s tím moc nedokázali srovnat a spíše jsme se jim přizpůsobovali. Domácí šli do vedení, což nás ještě více složilo, a bylo to v našem podání hodně neurovnané. Ve druhé půli jsme byli více na balonu a Osek jsme zatlačili. Vytvářeli jsme si šance, nakonec nám tam padl až pokus Zborníka.



Sestavy


TJ Osek
J. Pokorný [-] - M. Čapek [-] , M. Brabec [-] , V. Zhyhora [-] , D. Říský [-] , J. Říský [-] , J. Hoch [-] , S. Hosnedl [-] (86. S. Černý [-] ) , L. Němeček [-] , J. Balogh [-] , M. Carda [-]

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , F. Blažek [-] (46. R. Veleman [-] ) , D. Šourek [-] (65. D. Buchtele [-] ) , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , J. Micka [-] (46. J. Sádlo [-] ) , P. Listopad [-] , J. Hrala [-] (67. M. Valach [-] ) , J. Keclík [-]

ŽK: 63. J. Říský - 42. L. Zborník .
Hráči zápasu: L. Zborník .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: LEIŠ Filip - JAROLÍM Jiří, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Michal Huleš
Tip experta: výhra domácích

Osek je doma velice silný. Hraje nepříjemný nátlakový fotbal, ale Semice hrají podobný styl fotbalu, takže to bude vyrovnané. Nakonec však Osek konečně doma těsně vyhraje.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích