0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládlo v Olešníku Roudné


Branky


20

Většina pozornosti se v rámci osmnáctého kola krajského přeboru mířila na jihu Čech k zápasu do Olešníku. Domácí hráči okolo kapitána Jakuba Kaláška čekalo okresní derby s Malšany. Zápas druhého se třetím tak sliboval parádní podívanou!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třicet minut rozhodlo

Za krásného počasí si na fotbalový stánek v Olešníku našlo cestu přes tři stovky diváků, kteří od prvních minut mohly pozorovat parádní fotbalovou podívanou. V první větší šanci se objevil Jan Řepa, jehož samostatný únik však dokázal Hřebejk krýt. Na tahu tak byli hosté a v 8. minutě se Malše ujala vedení. Šrámkův únik po křídle vynesl hostům povedený centr, na který si naskočil Václav Míka, jenž otevřel skóre. Povedený start hostů z Roudného doplnil o devět minut později také nejlepší střelec soutěže Viktor Kadlec. Ostřílený borec využil rychlého protiútoku, který zakončil nechytatelnou střelou pro brankáře Tomáška. Parádní vstup do zápasu ovšem zastínilo v 19. minutě zranění Daniela Zíka, který musel být nahrazen Navrátilem. 

Ani tento nepříjemný moment však Malšany nerozhodil a ve 31. minutě přidal třetí branku po akci Kadlece právě Filip Navrátil. Stav utkání, který ve 31. minutě příznivý pro hosty poměrem 3:0 nakonec vydržel až do konce zápasů. Domácí Olešník, který se musel obejít bez zraněného Davida Lafaty, tak přišel o svoji sérii čtrnácti zápasů bez porážky. Naopak Roudné se na svého soka dotáhlo na rozdíl jednoho jediného bodu. 



Sestavy


FK Olešník
P. Tomášek [-] - J. Tlapa [-] , M. Beko [-] (73. J. Píša [-] ) , L. Vojta [-] , P. Nohava [-] , J. Řepa [-] (73. A. Píša [-] ) , J. Turek [-] (73. P. Knietel [-] ) , T. Vrážek [-] , R. Szó [-] (78. D. Heller [-] ) , J. Martinec [-] (62. M. Pavlík [-] ) , J. Kalášek [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - L. Vávra [-] , M. Vlk [-] (82. P. Vařil [-] ) , D. Zíka [-] (19. F. Navrátil [-] ) , M. Zachař [-] , D. Šrámek [-] (86. M. Michálek [-] ) , P. Vařil [-] (54. L. Wohlgemuth [-] ) , V. Kadlec [-] (78. M. Markytán [-] ) , V. Míka [-] , D. Malý [-] , D. Vogl [-]

ŽK: 37. R. Szó - 37. V. Kadlec , 44. P. Vařil , 88. D. Vogl .
Hráči zápasu: V. Kadlec .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - BOČEK Petr, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: remíza

Olešník už táhne dlouhou sérii výher, ale Roudné neporazí. Zápas by mohl skončit remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích