3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 14:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé jarní vítězství Semic se zrodilo proti Rudolfovu


Branky


37. J. Hrala , 39. R. Veleman (p.) , 70. L. Zborník
20

Semice na jaře zatím předvádí parádní podívanou a po těsné porážce čekal na svěřence Marcela Nouska další důležitý souboj. Rudolfov chtěl naopak navázat na získaný bod z utkání se Strakonicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět za tři

Na umělém povrchu v Písku, kde Semice hrají kvůli úpravám vlastního fotbalového stánku, se čekalo na první branku až do 37. minuty. Domácí, kteří se postupem času ujali otěží zápasu, se dostali do vedení zásluhou Jakuba Hraly. Semice navíc o dvě minuty později dostaly parádní možnost náskok navýšit, když sudí Frček nařídil pokutový kop pro domácí. K němu se postavil Radek Veleman, který s přehledem překonal brankáře Keřku a poslal Semice do trháku.

Dvoubrankový náskok mohli domácí na začátku druhého poločasu navýšit, dlouho však třetí branka nepřicházela. Šedesátka fanoušků se nakonec dočkala přesně v 70. minutě, kdy se prosadil Luděk Zborník. Semice tak nakonec vyhrály i druhé jarní utkání, které svěřenci Marcela Nouska odehráli v píseckém azylu. Naopak oslabený Rudolfov musel skousnout druhou jarní porážku. 

 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Velká spokojenost jak s nulou vzadu, tak i předvedenou hrou. V prvních deseti minutách jsme se sice hledali, následně jsme ale začali být více na míči a myslím si, že jsme byli lepším týmem. Využili jsme absencí důležitých hostujících hráčů a po poločase jsme vedli 2:0. Kluci vzadu pracovali dobře a v čele s Lukešem nedovolili Rudolfovu žádnou větší šanci. Pro nás to jsou parádní tři body, díky kterým jsme se dotáhli na týmy před námi. Nadále však jdeme zápas od zápasu a soustředíme se sami na sebe. Musíme do dalších zápasů nastupovat stejně odhodláni a věřit, že nějaké body ještě přijdou.

SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Semice nám předvedly, jak se bojuje o body a jejich vítězství je naprosto zasloužené. My jsme jim k tomu bohužel výrazně pomohli, protože z naší strany to byl vysloveně mizerný a alibistický výkon, za celý zápas jsme nedokázali vystřelit na bránu. Soupeř gólově trestal naše chyby, a během zápasu si vytvořil řadu dalších šancí. Nebudu se vymlouvat, ale v naší situaci se ukazuje, že absence tří hráčů základní sestavy je pro nás v současné době téměř neřešitelná. Nicméně v pátek přijedou T. Sviny, které ještě na jaře neprohrály, a já věřím, že předvedeme úplně jiný výkon a zápas zvládneme.



Sestavy


FC AL-KO Semice
P. Lukeš [-] - J. Micka [-] (79. P. Valach [-] ) , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] (82. J. Řezáč [-] ) , D. Šourek [-] (46. J. Sádlo [-] ) , F. Blažek [-] (23. R. Veleman [-] ) , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , P. Listopad [-] , J. Hrala [-] (71. M. Valach [-] ) , J. Keclík [-]

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - R. Pouzar [-] (46. P. Mrkáček [-] ) , J. Šindelář [-] , M. Fischer [-] , J. Novotný [-] , V. Dvořák [-] (46. J. Toman [-] ) , L. Bláha [-] (68. O. Hajný [-] ) , O. Tlamsa [-] (68. V. Vejvar [-] ) , M. Sládek [-] (54. S. Havel [-] ) , R. Tyrpák [-] , D. Boček [-]

ŽK: 87. P. Valach - 49. S. Havel .
Hráči zápasu: J. Hrala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Frček Filip - DUNOVSKÝ Karel, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Martin Škoda
Tip experta: remíza

Semice na jaře ukazují zlepšení formy, Rudolfov si ale přijede pro bod a ten si odveze. Za mě další remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích