1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice sahaly v Milevsku po bodech, domácí v závěru spasil Hadáček


Branky


19

Semice se v prvním jarním kole dočkaly vůbec prvního vítězství za tři body v letošní sezoně a na povedený výsledek s Dražicemi chtěli svěřenci Marcela Nouska navázat v Milevsku, které v úvodním kole padlo poměrem 1:3 se Strakonicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kat Hadáček

Zápas měl, dle papírových předpokladů, přinést jednoznačnou partii. Ta se však nedostavila a na milevském hřišti se hrál zajímavý fotbal, který přinášel vyrovnanou partii. Nepřesnosti domácích dávali šanci hostům do jejich šancí a v jedné z nich se objevil také Pavel Keclík, jehož pokus z bezprostřední blízkosti vychytal domácí brankář Hejl. Na druhé straně ale i domácí měli své šance. Ani ty však brankou neskončily.

Čas tak pomalu plynul a domácí časem začali na hřišti dominovat. Hosté, kterým docházeli postupně síly, však odolávali a nepouštěli domácí do stoprocentních příležitostí. Paradoxně se mohly Semice dostat i do vedení, Valachův pokus však v domácí síti neskončil a tak se přítomní fanoušci dočkali rozuzlení až v samotném závěrečném nastavení. V 91. minutě poslali domácí centr do vápna, ke kterému se dostal Jaroslav Hadáček a domácí lavička explodovala euforií.

Vzduchotechnici nakonec udolali Semice a po výsledku 1:0 berou všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Tomáš Smrčina - trenér: S výsledkem a třemi body jsme spokojení rozhodně víc než z předvedené hry. Po celý zápas nám vázla kombinace a ztráceli jsme míč po chybách v rozehrávce. Kvůli tomu jsme se nedostali do tempa a na předvedené hře to bylo znát. Utkání jsme začali v rozestavení 3-4-2-1, ale mezi řadami jsme měli velké rozestupy a nedařilo se nám zakládání akcí, jak jsme si představovali. Náš přechod byl celkově dost kostrbatý a hosty jsme rozhodně středem hřiště nepřehrávali. Při změně na 4 obránce se zakládání zlepšilo, ale pořád to bylo hodně málo. V závěru to byla při některých situacích už křeč.. Posledním centrem do vápna jsme zápas zlomili na svojí stranu.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Do Milevska jsme jeli s odhodláním přivézt nějaké body, což vypadalo, že se nám povede. Bohužel je z toho však prohra v nastaveném čase. V prvním poločase jsme nebyli horším týmem. Bylo to vyrovnané a jednu z největších šancí měl od nás Pavel Keclík, který z bezprostřední blízkosti nedal. O poločase musel kvůli zranění odstoupit Listopad a kvůli absenci dalších hráčů šel do hry Marek Valach, který se naopak dva měsíce léčil zase ze svého zranění. Postupem času nám bohužel síly ubývaly a posledních třicet minut nás domácí přehrávali. Bránili jsme dobře, ale tím stupňováním tlaku to bylo čím dál náročnější. Předvedli jsme dobrý výkon a kluci zaslouží i přes porážku pochvalu. Věřím, že když tento výkon napodobíme, tak nějaké ty body ještě přijdou.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
M. Hejl [-] - J. Hadáček [-] , F. Hadáček [-] , T. Vakoč [-] , V. Přibyl [-] (46. D. Petřík [-] ) , T. Pich [-] , J. Kortan [-] (70. M. Hejl [-] ) , O. Souček [-] , M. Volf [-] (58. R. Bártík [-] ) , J. Marvan [-] , J. Hušek [-] (73. M. Kálal [-] )

FC AL-KO Semice
P. Lukeš [-] - J. Micka [-] , L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , D. Šourek [-] , L. Holub [-] , Š. Hrdlička [-] , P. Listopad [-] (46. M. Valach [-] ) , F. Blažek [-] , J. Hrala [-] , J. Keclík [-]

ŽK: 24. V. Přibyl , 32. M. Volf , 45. J. Hadáček , 61. T. Pich - 18. D. Šourek , 81. J. Micka .
Hráči zápasu: J. Hadáček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dunovský Karel - FRČEK Filip, NĚMEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Kotrba
Tip experta: výhra domácích

Po nepovedeném zápase ve Strakonicích budeme chtít doma naplno bodovat a věřím, že zvítězíme za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí jsou favorit a svou roli splní.

Tip: výhra domácích