2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:00

16.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice na úvod jara porazily Rudolfov, rozhodl Peterka


Branky


17

Vůbec prvním jarním zápasem krajského přeboru se stal duel nováčka z Mirovic s Rudolfovem. Na umělém povrchu v Blatné se na první branku čekalo až do 53. minuty, ve které se prosadil kapitán domácích Roman Peterka. Pojistku přidal dvanáct minut před koncem zkušený Matěj Štochl a Mirovice tak vstoupily do jara vítězně za poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra brankářů

Od úvodních minut utkání měli více míč na kopačkách hráči Mirovic, kteří se několikrát dostali do dobrého zakončení, proti byl však dobře chytající brankář Keřka, který držel svůj oslabený tým z Rudolfova, který též mohl potrestat nevyužité šance domácích. Třiadvacetiletý brankář Jan Vlas se však nenechal zahanbit svým o osm let mladším "kolegou" na druhé straně hřiště a první poločas tak přinesl, i přes velký počet dobrých šancí, bezbrankovou remízu.

Kdo první inkasuje?

Brankářský souboj nakonec vyvrcholil v 53. minutě, ve které si vzal slovo mirovický kapitán Roman Peterka. Třiatřicetiletý ostřílený matador, který působil například v Příbrami, či Milevsku, napřáhl a nechytatelnou ranou pro Keřka rozradostnil domácí příznivce, kteří vážili cestu z Mirovic do nedaleké Blatné, kde se utkání odehrálo. Domácí poté kontrolovali s ubíhajícím časem hubený jednobrankový náskok až do 78. minuty, ve které přidal důležitou pojistku Matěj Štochl, pro kterého to byla jubilejní desátá branka v tomto ročníku. Hosté se již na žádný odpor ve zbývajícím čase nezmohli.

Mirovice tak vstoupily do jarní části vítězně a po výsledku 2:0 berou důležité tři body proti týmu z vyšších pater tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Celkově jsme měli zápas pod kontrolou. Oslabený soupeř nás ale v první půli mohl ztrestat za naši nemohoucnost v zakončení. Poločas mohl být 4:2, 3:1, ale gólmani v zimě nezaháleli a předvedli se v dobrém světle. Ve druhé půli jsme kosmeticky uspořádali rozestavení a soupeře už před naší bránu nepustili. Zápas rozhodl nechytatelnou střelou kapitán Roman Peterka a k němu se přidal tradiční střelec Matej Štochl Jsme rádi, že jsme utkání zvládli i v blatenském azylu , kde bylo vše skvěle nachystané. Děkujeme.

SK Rudolfov
Jiří Nárovec - trenér: Mirovice vyhrály zaslouženě. V součtu obou poločasů byli lepším týmem a víceméně měli celý zápas pod kontrolou. Vypracovaly si řadu šancí, gólově potrestaly naše chyby, a jenom díky výbornému výkonu brankáře Keřky jsme neodjeli s debaklem. Náš výkon, především ve druhém poločase, je pro mě velkým zklamáním, a neomlouvá nás ani absence klíčových hráčů.



Sestavy


SK Mirovice
J. Vlas [-] - P. Dolejš [-] (87. J. Mašek [-] ) , F. Čadek [-] (61. J. Převrátil [-] ) , K. Mařík [-] , M. Štochl [-] , R. Peterka [-] (84. J. Král [-] ) , A. Husar [-] , J. Štochl [-] , T. Vondrák [-] (84. M. Viták [-] ) , R. Převrátil [-] , O. Kocourek [-]

SK Rudolfov
D. Keřka [-] - P. Mrkáček [-] , O. Tlamsa [-] (76. S. Havel [-] ) , Š. Prokeš [-] , O. Hajný [-] , M. Sládek [-] (76. V. Zach [-] ) , V. Vejvar [-] (87. V. Dvořák [-] ) , R. Tyrpák [-] , D. Boček [-] , M. Fischer [-] , F. Peiger [-]

Hráči zápasu: R. Peterka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Němec Václav - KAŠTÁNEK Libor, PRAVDA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: remíza

Očekávám bojovné utkání, které nepozná vítěze.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Mirovice zažívají pozici nováčka a daří se jim.souseda v tabulce porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích