4:2
(1:0)
48. P. Váňa (p.)
83. R. Richard
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany zůstávají stoprocentní. Brankář Arnold pomohl k výhře vstřelenou branku


Branky


38. V. Arnold (p.) , 53. J. Klucska , 55. L. Blaščok , 95. A. Motrunich - 48. P. Váňa (p.) , 83. R. Richard
10

Ve druhém jarním kole si o záchranu bojující Plaňany připsaly druhé vítězství a na jaře ukazují, že o záchranu soutěže hodlají bojovat. Paběnice v minulém kole dostaly šest branek od Pátku a nebodovaly ani v Plaňanech. Zajímavostí v tomto utkání bylo, že se o první branku domácích postaral z pokutového kopu brankář Arnold.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankář překonal brankáře

První poločas začal z obou stran opatrně a bylo vidět, že ani jeden tým nechce udělat chybu. První poločas nenabídl žádné šance, ale domácí se přeci jen dostali do vedení. Ve 38’ rozhodčí zapískal pro domácí pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil domácí brankář Arnold a poslal svůj tým do poločasového vedení 1:0!

Rychlé vyrovnání

Domácím se vůbec nepovedl vstup do druhého poločasu. Brankář Arnold si vyměnil se svým spoluhráčem míč tak nešikovně, že sám musel faulovat a nařízený pokutový kop ve 48’ proměnil hostující Váňa 1:1! Domácí dokázali na inkasovanou branku rychle reagovat. V 53’ utekl Blaščok svým strážcům a předložil míč lépe postavenému Klucskovi, který uklidil míč do prázdné brány 2:1! V 55’ si na přízemní centr do pokutového území naběhl Blaščok a zvýšil na 3:1! Hosté svou hru zjednodušili a hrozili po standartních situacích. V 83’ se podařilo hostům utkání zdramatizovat, když se po rohovém kopu prosadil Richard 3:2! Pro domácí mohl přidat pojistku Motrunich, který svůj samostatný únik nezakončil brankou. V nastaveném čase prokličkoval domácí Motrunich vše co mu stálo v cestě a své sólo zakončil gólem, který pojistil další důležité tři body pro domácí Plaňany 4:2!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Víme co pro nás znamenají tři body. Hráči ví, že nemusí vyhrávat, ale můžeme vyhrávat pokud proto vše uděláme. Zatím nehrajeme v křeči, naopak a touto výhrou se snad zase posune naše sebevědomí do dalších zápasů. Zápas zajímavý ve druhém poločase. Soupeř nepříjemný svou hrou a naše vůle po vítězství byla po zásluze odměněna. Vyzdvihl bych Lukáše Blaščoka. Delší dobu nehrál tuto soutěž, ale dnes se výrazným způsobem podílel na našem vítězství. Doufám, že mu to dodá sebevědomí do dalších zápasů.

TJ Sokol Paběnice
Jaroslav Vlach (trenér): Chtěli jsme dobře vstoupit do zápasu, bohužel se nám to opět nepodařilo a domácí byli lepším týmem. Nám vázla kombinace a nebyli jsme schopni udržet míč, prohrávali jsme souboje a nedostávali se ani k odraženým míčům. V nastavení jsme sahali po bodu, když jsme dávali míč do prázdné brány, ale bohužel ho netrefili ideálně a ten skončil těsně mimo bránu. V 95 minutě jsme ještě jednou inkasovali, když už jsme hráli hodně na riziko. Domácí ale byli o ten gól lepší.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - J. Kuchař [-] (14. L. Blaščok [-] ) , D. Borovko [-] , S. Sapezhko [-] , J. Klucska [-] (74. P. Siruček [-] ) , Y. Nevdashov [-] , M. Starov [-] , F. Sosvor [-] (95. T. Freund [-] ) , A. Vietrov [-] , S. Yakhnov [-] , A. Motrunich [-]

TJ Sokol Paběnice
T. Výborný [-] - J. Vlach [-] , D. Mužátko [-] , M. Svoboda [-] , J. Šindelář [-] , L. Březina [-] (76. M. Výborný [-] ) , P. Váňa [-] , M. Votava [-] (57. J. Špičák [-] ) , J. Veselý [-] , M. Carda [-] (68. R. Richard [-] ) , M. Jenčík [-] (57. M. Kracík [-] )

ŽK: 35. M. Starov , 40. D. Borovko , 41. A. Motrunich - 63. M. Carda , 88. J. Veselý .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: BRÝL František - GARAJA Miroslav, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Ani jeden tým pořádně neznám. Jen ze zápasu proti nám. Ale domácí jsou na svém hřišti pro každého nepříjemný soupeř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích