2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Vykáni zvonily tyče. Velim rozhodla až v závěru


Branky


10

Vykáň v minulém kole prohrála o gól v Jíkvi. Velim obrala o body lídra soutěže Městec Králové. Vzájemný duel Vykáň prohrála, když v utkání vedla díky brankám Vyhnala, ale nechala si utkání otočit a vítězství si domů odvezla Velim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ve vedení

V prvním poločase se hrál na šance vyrovnaný fotbal. Hosty poslal do vedení ve 25’ Kasal, který zakončil rychlou kombinační akci ze strany 0:1! Hosté mohli navýšit vedení, ale zakončení z hranice penalty skončilo nad bránou Vykáně. Od druhé radosti hostů v utkání zachránila domácí tyč nastřelená po rohovém kopu. Na druhé straně domácí také nastřelili tyč a samostatný únik domácích zlikvidoval hostující brankář Dejmek. Velim šla do kabin s jednobrankovým vedením.

Začátek pro Velim jako ze zlého snu

Ve 46’ hosté nezachytili dlouhý nákop z rozehrávky, střela domácích orazítkovala břevno a odražený míč dostal do sítě Vyhnal 1:1! V 50’ domácí trefili znovu břevno, tentokrát po volném přímém kopu. V 55’ chybovala hostující obrana na hranici velkého vápna a jejich chybu dokázal potrestat znovu Vyhnal 2:1! Že mají ve Vykáni dobře postavené brány se ukázalo znovu po volném přímém kopu, tentokrát rozezvučeli břevno hosté a na břevně skončila i následná dorážka. Hosté převzali aktivitu a byli za to odměněni v 70’, když se po dalším centru ze strany prosadil Foršt 2:2! Další šanci Velimi dokázal zlikvidovat brankář domácích. V závěru si vypracovali tlak domácí a získali ve svůj prospěch několik standartních situací. Po dvou z nich domácí opět trefili pouze břevno a jednou Velim zachránil brankář Dejmek. V 88’ rozhodli hosté o svém vítězství, když se hlavou po rohovém kopu prosadil Bečvařík 2:3!



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Připravujeme...:

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Smekám před svým týmem. Do zápasu jsme nastoupili se šesti změnami oproti minulému týdnu. Navíc do hry naskočili dorostenci, kteří měli zápas v nohách a další ne zcela doléčený hráč. Přesto to na našem výkonu nebylo znát. Až na úvodních patnáct minut druhého poločasu jsme odehráli skvělý zápas, podali týmový výkon, dokázali otočit nepříznivý stav a závěr utkání zvládli i po morální stránce.



Sestavy


FK Čechie Vykáň
J. Láska [-] - P. Vyhnal [-] , V. Janoušek [-] (46. M. Dlouhý [-] ) , J. Moc [-] (76. P. Kujal [-] ) , T. Huráb [-] (87. P. Folprecht [-] ) , P. Beneš [-] , M. Kočí [-] , J. Kočí [-] , D. Šplíchal [-] , F. Novotný [-] (46. D. Kramář [-] ) , P. Růžek [-]

FC Velim B
D. Dejmek [-] - J. Jelínek [-] (62. M. Bláža [-] ) , J. Vlk [-] , J. Bečvařík [-] , O. Kosina [-] (69. D. Kostelecký [-] ) - D. Nejedlý [-] , L. Vlk [-] (46. M. Hoření [-] ) , Š. Pena [-] , T. Kmoch [-] - M. Foršt [-] , M. Kasal [-]

ŽK: 53. T. Kmoch , 85. D. Nejedlý , 87. O. Kosina , 93. J. Vlk .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PETÝREK Václav, LADISLAV Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas může dopadnout jakkoli, zkusím věřit více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů