1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek potvrdil roli favorita a porazil Ostrou


Branky


10

Pátek si v minulém kole zastřílel v Paběnicích a chtěl potvrdit body z venku i doma. Ostrá minulý týden otočila doma utkání s Býchory. Pátek díky brzké brance Ramšáka svého soupeře porazil i když Ostrá určitě zanechala dobrý dojem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Ramšáka

Domácí vstoupili do utkání parádně. Ve 2’ našel krásnou přihrávkou Urban Ramšáka a ten prostřelil brankáře Glogara 1:0! V 7’ přišel smolný moment pro Ostrou. Na míč za obranu Ostré si nabíhal Bartoš a při souboji s brankářem Glogarem hostující brankář špatně došlápl a pro zranění musel být střídán a zbytek utkání dochytal náhradník Procházka. Ve 12’ krásně sklepl míč M. Puk pro Urbana, ale ten potvrdil, že není střelcem a bránu hostí přestřelil. Další zranění v utkání potkalo tentokrát domácí, když byl zraněn M. Puk a nahradit ho musel Štok. Ve 37’ se dostal do pokutového území hostující Blín, který přešel přes dva protihráče a přihrál na malé vápno, ale Pátek zachránil odkopem Faltys. Další smolný pro domácí přišel ve 42’. Štejnar v souboji spadl na koleno domácího Stehlíka, který musel hrací plochu opustit za pomoci nosítek a nahradil ho Ouředník. Ve 44’ zahráli domácí velkou malou domů a situaci zachraňoval brankář Kožurik vyběhnutím, který ve skluzu odebral útočníkovi balón.

Další branka nepadla

Ve druhé polovině začali aktivněji domácí. Ve 49’ se snažil zakončit Štok, ale místo míče trefil nehu protihráče a uviděl žlutou kartu. V 53’ běžel sám na brankáře Ramšák, kterému nevyšla klička brankáři Procházkovi, který mu na poslední chvíli rukou vypíchl míč. V 57’ si vypracovala šanci z levé strany Ostrá, ale hostující hráči nevyzráli na brankáře Kožurika. Závěrečná půlhodina nabídla napínavý boj. Hosté měli zajímavé příležitosti, ale obětavá obrana dokázala pokusy hostů zablokovat nebo si dokázal poradit výborně chytající Kožurik. Ostrá branku vstřelit nedokázala a tak si domácí tým došel pro nejtěsnější vítězství 1:0.



Ohlasy k zápasu


Pátek
Marek Paclík: Výkon nebyl dobrý, ale obětavostí a nasazením jsme urvali důležité tři body. Vážíme si vítězství, ale nejsme nadšeni z výkonu a ze zranění spoluhráče. Soupeř si zasloužil více, ale naštěstí pro nás mu to tam nespadlo. Pochvala i pro rozhodčí. Děkujeme našim Ultras za podporu.

Sportovní sdružení Ostrá
Ladislav Doseděl (trenér): Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 1:0. Paradoxně jsme byli od té doby jednoznačně po zbytek zápasu lepší. Neproměnili jsme pět gólových šancí, soupeř měl jednu. Hráčům nemám co vytknout, výkon byl velice dobrý. Stínem zápasu bylo zranění v úvodních minutách našeho golmana.



Sestavy


Pátek
D. Kožurik [-] - J. Stehlík [-] (42. M. Ouředník [-] ) , J. Faltys [-] , M. Puk [-] (29. S. Štok [-] ) , O. Puk [-] , J. Kohoutek [-] , J. Bartoš [-] (79. M. Linhart [-] ) , Š. Urban [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-]

Sportovní sdružení Ostrá
T. Glogar [-] (7. R. Procházka [-] ) - J. Blín [-] (60. M. Manhart [-] ) , D. Kukla [-] , L. Kratochvíl [-] , Š. Koblasa [-] , J. Štejnar [-] , M. Chramosta [-] (84. J. Wolf [-] ) , M. Hradecký [-] (82. J. Kiselovič [-] ) , L. Dozorec [-] (74. J. Novák [-] ) , L. Doseděl [-] , F. Kukla [-]

ŽK: 49. S. Štok , 53. P. Mejzr - 42. J. Štejnar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pejša Tomáš - PETRŽELA Jiří, VÁGNER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Čepelka
Tip experta: výhra domácích

Kvalita kádrů obou mužstev je diametrálně odlišná. Cokoli jiného než výhra domácích by pro mě bylo překvapením.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích