0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany zahájily záchranářskou misi vítězstvím v Jestřabí Lhotě


Branky


10

Souboj celků z dolních pater tabulky vyšel lépe hostujícím Plaňanům. Plaňany v zimní přestávce výrazně obměnili svůj tým a v tomto utkání ukázaly, že v boji o setrvání v 1.B třídě nevzdávají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovka se uvedl gólem

Od úvodních minut hostující Plaňany přehrávaly svého soupeře. Na domácí tým se valil jeden útok za druhým. V 9’ předvedli hosté povedenou akci, Klucska našel na zadní tyči Borovku a ten bez problémů vstřelil branku 0:1! Hosté se dál tlačili před bránu domácích a navýšit skóre mohl Motrunich, ale nezakončil přesně. Poté se dostali do hry i domácí, ale nedokázali si vypracovat žádnou vyloženou šanci.

Další branka nepadla

Domácí tým ve druhém poločase hrál více na polovině Plaňan a hosté se spoléhali na rychlé protiútoky. V 60’ postupovali hostující Kuchař s Klucskou sami na jednoho obránce, ale situaci nevyřešili dobře. Pro hosty byl dokonce za faul na Klucsku nařízen pokutový kop, ale Motrunich nechal vyniknout brankáře Herese. Hosté si v závěrečných minutách dokázali utkání pohlídat a odvezli si zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
Připravujeme...:

TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Ve všech přípravných zápasech jsem mužstvo připravoval a vysvětloval naše postavení po podzimu a co musíme udělat, aby jsme ještě měli reálnou možnost zapojit se do záchranné mise. V tomto zápase jsme udělali maličký krůček a chceme věřit že ne poslední. Zápas tak jako ostatní provázel nepříjemný vítr, který chvíli pomáhal a naopak. Nevím jestli jsme domácí překvapili, ale začátek zápasu jsme hráli velmi aktivně a od první minuty domácí nestíhali. Rád chválím mužstvo za přístup a odhodlání jít za vítězstvím. Samozřejmě první zápas s sebou přinesl i řadu nepřesností v naší hře, ale radost z vítězství nám to nevzalo.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] , M. Klička [-] , O. Martínek [-] (60. V. Černý [-] ) , T. Kubíček [-] , M. Mikeš [-] , F. Krajíček [-] , T. Vlasák [-] , F. Dvořák [-] (40. T. Rozumný [-] ) , T. Robovský [-] (79. O. Záhora [-] ) , J. Hron [-]

TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - S. Sapezhko [-] , D. Borovko [-] , Y. Nevdashov [-] , S. Yakhnov [-] , J. Klucska [-] (75. L. Blaščok [-] ) , J. Kuchař [-] (86. D. Siruček [-] ) , M. Starov [-] , F. Sosvor [-] (80. P. Siruček [-] ) , A. Vietrov [-] (35. T. Freund [-] ) , A. Motrunich [-]

ŽK: 35. T. Vlasák , 90. A. Krupka - 52. J. Klucska , 73. F. Sosvor , 86. J. Kuchař , 89. D. Siruček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanák Leoš - STUMPF Jaroslav, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra domácích

Plaňany jsou na tom podobně jako Sadská a Býchory. Pokud chtějí živit svojí naději na setrvání v soutěži, musí od prvních jarních kol bodovat. Jestřábka je ovšem zajímavý mančaft, který nás hodně trápil na podzim. Minimálně dva hráči jsou nadstandardní na tuto soutěž. V tomto zápase bude rozhodovat bojovnost a trochu štěstí. Věřím domácím. 3:2

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích