4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky si zodpovědným výkonem dokráčeli pro tři body proti Sadské


Branky


7. V. Buřič , 23. P. Sova , 42. R. Hovorka , 67. P. Sova - 70. T. Vlasák
10

Domácí si po nepovedené přípravě chtěli spravit chuť v prvním jarním kole proti Sadské. Hosté přezimovali na poslední pozici se ziskem pouhých pěti bodů. Pečky nechaly svého soupeře hrát s balónem a počkaly si na své šance. Zodpovědným výkonem si Pečky došly pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasné vedení domácích

Sadská od úvodních minut držela balón na svých kopačkách, ale byli to domácí kdo se ujal vedení. V 7’ si naběhl mezi obránce Buřič a šikovným lobem přes brankáře Šarocha otevřel skóre 1:0! Blízko k vyrovnání byl hostující Vlasák, ale domácí zachránila tyč. Sadská si vytvořila několik standartních situací a rohových kopů. Ve 23’ se v pokutovém území hostů objevil úplně volný Sova a střelou do téměř odkryté brány zvýšil na 2:0! Ještě v prvním poločase museli domácí dvakrát vystřídat. Ve 42’ pronikl do vápna střídající mladík T. Müller a připravil míč přesně na hlavu kapitána Brunclíka, jehož střelu dokázal Šaroch vyrazit, ale na dorážku střídajícího Hovorky už byl krátký 3:0! Domácí v závěrečných minutách první půle ještě nevyužili dvě zajímavé příležitosti, ale i tak šli do kabin s vedením 3:0.

Sadská se dočkala branky

Domácí na své hře nic neměnili ani ve druhém poločase. Hlídali si vedení a soustředili se na bezpečnou obranu. V 67’ si na centr z levé strany naběhl Sova a zvýšil na 4:0! V 70’ se dočkala i Sadská, když si na chytře rozehranou standartní situaci naběhl Vlasák, který se objevil až sám před brankářem Cmárem a v klidu uklidil míč do sítě 4:1! V závěrečných minutách utkání rozhodčí neuznal po jedné brance na každé straně pro ofsajd. Domácí měli ještě několik nadějných brejkových situací, ale chybělo přesnější finální řešení.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): K prvnímu zápasu po zimní přestávce jsme přistoupili zodpovědně, nechtěli jsme soupeře podcenit, hrálo se o důležité body. Nám vlastně vůbec výsledkově nevyšla příprava, a to bylo myslím pro nás všechny dostatečným varováním k tomu, abychom se více soustředili na obrannou činnost. Dali jsme si za cíl domácí zápas zvládnout a tomu podřídili taktiku, kterou se hráči snažili plnit. Asi to bylo občas z naší strany přehnaně opatrné, ale Sadská určitě nemá špatný tým a pro nás je vždy nepříjemným soupeřem. Hosté také byli po celý zápas více na míči, to nám ale nevadilo, my jsme čekali na naše šance, chtěli jsme dát jako první branku. Výsledek je pro nás velmi příznivý, především ale rozhodla produktivita první půle, určitě jsme herně zase až tak dobří nebyli. Nejvíce mě potěšila dobře organizovaná obrana, nicméně teď nás v nejbližších zápasech jistě čeká těžší prověrka.

AFK Sadská
Připravujeme...:



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - K. Pikner [-] , V. Kašpárek [-] , D. Brunclík [-] , M. Materna [-] (32. T. Müller [-] ) , V. Buřič [-] (37. R. Hovorka [-] ) , T. Švára [-] , . Bydlák [-] (77. M. Kaše [-] ) , J. Pikner [-] , J. Zajíc [-] (69. M. Müller [-] ) , P. Sova [-] (80. D. Zborník [-] )

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - D. Pokorný [-] , M. Machovský [-] (46. D. Čemus [-] ) , M. Dudla [-] , M. Svoboda [-] (82. P. Michálek [-] ) , T. Plot [-] , T. Vlasák [-] , F. Horna [-] , M. Havlík [-] , T. Pavel [-] , L. Svoboda [-]

ŽK: 55. R. Hovorka , 56. D. Brunclík , 62. V. Kašpárek , 65. P. Sova - 5. T. Pavel , 81. F. Horna , 86. P. Michálek , 86. T. Vlasák .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PETR Tomáš - BRAUNŠVEIG Vojtěch, KUČERA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra domácích

Souboj na život a na smrt. Sadská musí, Pečky by měly. Znovu nečitelný souboj. Myslím si, že pokud Sadská neboduje naplno, bude to mít hodně těžké se záchranou. Každopádně Sadskou trápila zranění celý podzim, proto se může stát cokoliv. Pokud vyběhne do jara s kompletním kádrem, může zlobit. Jsem sám velmi zvědavý, jaký fotbal to bude, protože druhé kolo přivítáme právě Pečky. Čekám klidnou výhru domácích. 3:1

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích