R. Vocel 10.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim obrala lídra soutěže. Zápas s Městcem Králové skončil remízou


Branky


10

 

Loňský vítěz 1.B třídy v první jarním kole přivítal na svém hřišti aktuálního lídra soutěže Městec Králové. Hosté v utkání uviděli červenou kartu a musejí se spokojit s jedním bodem, který si z Velimi odvezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Šoufka reagoval Vocel

Od úvodních minut byli aktivnější hosté. V 8’ vystřelil ze střední vzdálenosti Šoufek a hosté šli do vedení 0:1! V 10’ zahrávali domácí rohový kop a střelou na přední tyč dokázal Vocel vyrovnat na 1:1! Domácí se mohli dostat do vedení, ale jejich ránu dokázal brankář Ihnatyshyn vyrazit a následná dorážka skončila mimo. Poté se hry chopili opět hosté a měli herní převahu, ale branku z toho vytěžit nedokázali a tak se šlo do kabin za remízového stavu.

Červená karta pro Vobořila

Ve druhém poločase se hrála vyrovnaná partie. V 65’ se však hostující Vobořil vrátil po ošetření na hřiště bez pokynu rozhodčího a uviděl druhou žlutou kartu v utkání a následovala karta červená! Domácí tým si v početní převaze vytvořil několik zajímavých příležitostí. Hostující brankář Ihnatyshyn předvedl dva skvělé zákroky. Další dvě dobré šance domácích se nevešly mezi tři tyče. V nastavení ještě domácí tým nastřelil po rohovém kopu břevno. Více utkání už nenabídlo a tak se oba týmy musí spokojit s remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Hned v prvním kole jsme narazili na jeden z nejkvalitnějších týmů soutěže. Za normálních okolností bychom remízu brali, ale s ohledem na vývoj utkání je pro nás bod nakonec málo. Předvedli jsme velmi dobrý výkon, ale důležité tři body se nám nepodařilo získat.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): No jo no. Co na to říct? Čekali jsme super těžký zápas a on byl. Velim je kvalitní mančaft a my jsme se tak nějak hledali. Pokud vedeme, nemůžeme za dvě minuty dostat na 1:1. Obrovsky špatně! Soupeře to dostalo na koně a my jsme 15 minut hráli druhé housle. Pak se naše hra uklidnila a dominovali jsme! Velim hrozila z hrozně přísných brejků, kterými nás nepotrestali. Naši hře chyběla lehkost v útočné fázi. Sečteno, podtrženo. Bod z Velimi bereme, protože poslední 15-20 minut na nás po vyloučení ,,seděla". Nerad se vyjadřuji k výkonu rozhodčích, spíš je chválím, protože chápu jak je to složité! Ale pár zásadních rozhodnutí si musí probrat v hlavě tři muži v černém! Zda mají čisté svědomí je otázka na ně!



Sestavy


FC Velim B
L. Svoboda [-] - O. Vokřál [-] (66. J. Jelínek [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , O. Kosina [-] - T. Němec [-] (84. M. Foršt [-] ) , O. Martikán [-] , J. Bečvařík [-] , T. Kmoch [-] - D. Nejedlý [-] , R. Vocel [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - R. Hanzlík [-] , L. Kubelka [-] (95. T. Kopecký [-] ) , O. Bejbl [-] , T. Vobořil [-] , P. Šoufek [-] , M. Velenský [-] (86. O. Janouch [-] ) , T. Nýč [-] (66. L. Borecký [-] ) , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , R. Tyl [-]

ŽK: 18. J. Bečvařík , 63. T. Kmoch - 18. M. Vondrka , 42. T. Nýč , 64. T. Vobořil , 74. P. Šoufek , 93. L. Borecký . ČK: 65. T. Vobořil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠESTOŘÁD Jakub - MIŽIČ Jan, OBRAJTR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Pro nás velmi těžký vstup do jarní fáze. Navíc, když A-tým Velimi hraje svůj zápas v sobotu 10:15. Očekáváme posílený ,,B-tým". Absolutně nečitelný zápas, který chceme zvládnout. Výhodou může být krásné hřiště, které ve Velimi je. Naše hra je primárně založena na kombinaci. Na úvod jara to bude příjemné si zahrát na takovém hřišti. Přál bych si výhru hostů, ale bude to velmi složité. 1:2

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů