3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj zkušených týmů vyšel lépe Jíkvi


Branky


10

V prvním jarním kole na sebe narazily dva velmi zkušené týmy. Na jedné straně exligový Poláček, Mikolanda nebo Klimpl. Proti nim nová posila Vykáně Pavel Vyhnal. Pěkné utkání, ve kterém se hrál kombinační fotbal nakonec zvládla lépe domácí Jíkev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jíkev ve vedení

Od úvodních minut se hrál pěkný kombinační fotbal. Jíkev v úvodu zatlačila Vykáň před její vápno, ale své šance nedokázala přetavit v branku. V 16’ se poprvé dostala k ohrožení domácí brány Vykáň a M. Kočí z hranice velkého vápna trefil míč přesně k levé tyči 0:1! V 18’ předvedli domácí hezkou kombinační akci, po které našel Fichtner za hranicí velkého vápna volného Pařízka a ten svou střelou překvapil brankáře Lásku 1:1! V dalších minutách se hrál vyrovnaný fotbal. Do vedení se mohli dostat domácí, ale Kohout svou šanci nevyužil. Ve 31’ si za velkým vápnem našel poskakující míč domácí Pikous a vymetl levý horní roh Láskovi brány 2:1!

Vykáň po příchodu ze šaten vyrovnala

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostující Vykáni. Ve 47’ dokázali domácí míč vyhlavičkovat z brankové čáry po rohovém kopu, ale míč si našel exligový Vyhnal a vyrovnal na 2:2! V 57’ Mikolanda rychle rozehrál standartní situaci z půlky hřiště, našel přesně Pikouse a ten druhou brankou v utkání poslal svůj tým znovu do vedení 3:2! V následujících minutách Vykáň přitlačila Jíkev na jejich polovině. Hosté si vytvořili velké množství standartních situací, ale obrana Jíkve dokázala nebezpečné míče odvrátit. Za domácí měli možnost pojistit výsledek Klimpl a Tomášek po brejkových situacích, ale další branka v utkání už nepadla.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Na začátek jarní soutěže moc pěkné utkání. Soupeř dorazil ve velmi kvalitním složení, my jsme byli také téměř kompletní a od prvních minut se hrál pěkný kombinační fotbal. Děkuji soupeři za pěkné utkání v přátelské atmosféře. Více takových utkání!

FK Čechie Vykáň
Připravujeme...:



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - M. Pikous [-] , D. Veselý [-] , J. Tomášek [-] , T. Poláček [-] (79. E. Zejmon [-] ) , P. Pařízek [-] (89. V. Anataciuc [-] ) , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , V. Kohout [-] (74. Y. Kyrlyk [-] ) , J. Schubert [-] , P. Mikolanda [-]

FK Čechie Vykáň
J. Láska [-] - P. Vyhnal [-] , J. Moc [-] , P. Beneš [-] , T. Ratner [-] , M. Kočí [-] , V. Janoušek [-] (54. T. Huráb [-] ) , J. Kočí [-] , D. Šplíchal [-] , F. Novotný [-] , P. Růžek [-]

ŽK: 27. P. Mikolanda , 81. E. Zejmon , 87. M. Klimpl - 42. P. Růžek , 70. J. Láska , 79. T. Ratner , 84. F. Novotný .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Němeček Josef - SUCHÝ Aleš, KURKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: výhra hostů

Vykáň mohutně posílila. Pavel Vyhnal byl můj dlouholetý protihráč z mládeže. Je to gólový útočník, který v této soutěži bude převyšovat obránce. Jíkev má ovšem tým plný bývalých ligistů, kteří neprodají svojí kůži lacino. Je otázkou, v jakých sestavách oba týmy nastoupí? Vykáň bez Honzy Kočího je poloviční a pokud by Jíkvi chyběl některý z hráčů základní sestavy (Tomášek, Klimpl,.), budou to mít těžké. Nám by se hodila výhra Vykáně. 1:2

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů