Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá otočila utkání s Býchory. Hattrickem se blýskl Chramosta


Branky


10

V úvodním utkání jarní části se proti sobě postavily dva celky hrající ve spodních patrech tabulky. Býchory šly v poločase do kabin s náskokem o jednu branku. Ostrá však ve druhém poločase výsledek otočila a může slavit první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny a vedení Býchor

Do utkání vstoupila lépe domácí Ostrá. Ve 4’ z volného přímého kopu obstřelil zeď Chramosta a poslal domácí do vedení 1:0! Ostrá se spokojila s jednobrankovým náskokem a do hry se dostaly Býchory. Ve 14’ se přímo z rohového kopu prosadil hostující A. Vyhnánek, když míč zapadl k zadní tyči 1:1! V 17’ hosté otočili skóre, když volný přímý kop A. Vyhnánka ze střední vzdálenosti skončil až za zády brankáře Glogara 1:2! Ve 35’ rozhodčí zapískal pokutový kop pro domácí a ten proměnil Chramosta 2:2! Hosté se dokázali ještě před odchodem do šaten dostat znovu do vedení. Ve 42’ se k odraženému míči dostal Chlumský a uklidil ho do sítě 2:3!

Ostrá ve druhém poločase otočila

Domácí tým využil jedno střídání už v prvním poločase. Další střídání provedli domácí chvíli po zahájení poločasu druhého a začali být více nebezpeční. Ovšem šanci na navýšení skóre měly Býchory, ale vstřelit branku se jim nepodařilo. V 70’ se dokázal po rohovém kopu prosadit domácí Dozorec a vyrovnal na 3:3! Ostrá ožila a v 78’ se jí podařilo otočit skóre, když se trefil střídající Blín 4:3! V nastaveném čase rozhodčí nařídil druhý pokutový kop v utkání a Chramosta se ani nepodruhé nemýlil a zkompletoval hattrick 5:3!



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Ladislav Doseděl (trenér): Díky střídání na konci prvního a začátkem druhého poločasu jsme zápas otočili. Celkově náš výkon nebyl dobrý. Musíme přidat, protože hrajeme o záchranu, ale na úvod jsou tři body z domácího prostředí dobrým začátkem.

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát (trenér): Leckomu to bude znít zvláštně, ale já jsem na náš výkon pyšný. Sice jsme posledních dvacet minut neměli dostatek fyzických sil, ale i tak jsme se oproti hře v přípravě ohromně posunuli. I přes pět obdržených branek nemám z naší defenzivní fáze špatný pocit. Naštěstí víme, jaké branky jsme obdrželi. Je před námi spousta práce, jarní část nebude vůbec jednoduchá, ale nic nevzdáváme dopředu.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
T. Glogar [-] - D. Kukla [-] , L. Kratochvíl [-] (51. M. Manhart [-] ) , Š. Koblasa [-] (92. T. Le [-] ) , J. Štejnar [-] , M. Chramosta [-] , M. Hradecký [-] (42. J. Blín [-] ) , F. Bílek [-] , L. Dozorec [-] (84. J. Kiselovič [-] ) , L. Doseděl [-] (90. J. Novák [-] ) , F. Kukla [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - A. Vyhnánek [-] , O. Vaňkát [-] , J. Teplý [-] , R. Pelikán [-] , L. Lev [-] , A. Jehlička [-] , A. Chvalovský [-] , P. Chlumský [-] , J. Vyhnánek [-] , P. Hejný [-]

ŽK: 81. Š. Koblasa , 86. J. Blín - 37. A. Vyhnánek , 56. P. Chlumský , 78. O. Vaňkát .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ZUSKIN Petr, POMYKÁČEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Šmidrkal
Tip experta: remíza

Pokud Býchory chtějí bojovat o setrvání v soutěži, musí hned od prvních jarních kol bodovat. Zápas to bude zajímavý, protože ani Ostrá na tom bodově není růžově a rozhodně nemůže na domácím hřišti rozdávat body. Očekávám ovšem dělbu bodů. 2:2

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích