2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libušín doma zaskočil favorita z Dobrovíze, ta zažívá sezónní krizi


Branky


7

Bílá sobota nám nabídla utkání mezi Libušínem a druhou Dobrovízí. Utkání zvládli lépe domácí, kteří skvěle využili své role outsidera a dvěma brankami překvapivým způsobem obrali favorita o důležité body. Dobrovíz zažívá špatné období, naopak Libušín může situaci brát jako startovní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí a bezzubá Dobrovíz

Zápas začal velkou aktivitou Libušína, který měl o motivaci do zápasu postaráno. Dobrovíz naopak v minulém kole ztratila a tak musela napravovat své zaváhání. První minuty byly pro hosty velmi upozorňující, protože rychlonohý Jechumtál už v úvodu pokoušel své kvality na pravém křídle Libušína. Jeho první šance navíc hned skončila zajímavou situací.

 

Jechumtál zatáhl míč po lajně, odcentroval a brankář hostů zvládl míč jen nepřesvědčivě odrazit před sebe. Dobíhající Volf ale nedokázal poslat domácí do vedení a skóre se tak neměnilo. 

 

Z další akce už ale branka padla. To se míče ujal opět Jechumtál, který ho předložil Marouškovi. Ten zkusil štěstí střelou na hostující branku, kterou ještě tečoval Volf(v původním zápise Portužák, oprava) a Libušín náhle vedl 1:0.

 

Podobnou dynamiku si zápas držel i dále. Domácí byli aktivnějším celkem a nedávali Dobrovízi dostatek prostoru pro srovnání. Ta se ale i tak snažila a několikrát ohrozila branku domácích, ve které ale stál vždy připravený Poráčanin.

 

Zraněného Fujdiara v poločase vystřídal Křenek a tím byla první půlka oficiálně ukončena. 

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Domácí byli rozhodnutí udržet skóre i v druhém poločase. Dobrovíz byla fotbalovější, ale silná obrana Libušína se dobře takticky připravila. Největší šance měl vždy Faigl, který ale pokaždé ztroskotal na brankáři domácích. Kolem 55. minuty pak míč z brankové čáry musel odkopávat Skalák, který zastoupil Poráčanina v roli posledního hráče Libušína. 

 

Nedáš, dostaneš. Tímto mottem se řídil domácí celek, který zvládl v druhém poločase své vedení dokonce navýšit své vedení. Dobře hrající Maroušek se skvěle zorientoval a místo předpokládaného centru překonal tvrdou střelou na přední tyč brankáře Dobrovíze - 2:0. Další branka v utkání již nepadla, což Libušín nemrzí, Dobrovíz ale samozřejmě ano, protože opět ztratila body v boji o titul.

 

Utkání tedy skončilo dvoubrankovou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Lukáš Křenek - hráč: Náš tým chtěl odčinit prohru z minulého kola a snaha byla cítit už od začátku. Hosté byli místy výrazně fotbalovější, my jsme ale jejich nápor zvládli ubránit. Další utkání odehrajeme s Hostouní, kde se budeme snažit navázat na tento cenný skalp a dále budeme bojovat a setrvání v soutěži.




Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , J. Jechumtál [-] (86. J. Homonický [-] ) , D. Kolařík [-] , A. Skalák [-] , D. Portužák [-] - J. Maroušek [-] , J. Fujdiar [-] (46. L. Křenek [-] ) , M. Pucholt [-] , J. Volf [-] (88. V. Bůžek [-] ) - J. Hrubý [-] (89. P. Valenta [-] )

TJ Sokol Dobrovíz
M. Švéda [-] - T. Racocha [-] , J. Bejbl [-] (82. V. Eliáš [-] ) , J. Krupička [-] , D. Novák [-] , P. Faigl [-] , T. Lev [-] , P. Bouška [-] (61. D. Karfík [-] ) , D. Fábry [-] , L. Krupička [-] , M. Dolejš [-]

ŽK: 78. J. Maroušek - 59. M. Dolejš , 69. P. Faigl , 87. D. Karfík .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Jarolímek Roman - STRÁNSKÝ Martin, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Libušín nutně potřebuje body v boji o záchranu a pokusí se lídra zaskočit (zde EXPERT původně tipoval 2, rozhodl se však tip, pochopitelně, změnit.)

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích