4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libčice doma nedaly šanci Hředlím a posunuly se na třetí místo!


Branky


7

V pátek se proti sobě utkaly celky Libčic a Hředel. Domácí rozhodli již v prvním poločase, ve kterém zvládli vstřelit hned tři branky a hostující Hředle už nedokázaly na góly dostatečným způsobem zareagovat. Stvrzení v druhé půli tak rozhodlo o jednoznačném vítězství Libčic, ty se díky třem bodům posunuly na třetí místo tabulky a aktuálně ztrácí šest bodů na druhou Dobrovíz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a marné dotahování hostů

Na utkání dorazilo úctyhodných 198 diváků, kteří se tak těšili na utkání celků z opačných protipólů tabulky. Domácí nezačali zápas nejlépe a byl to tak tým z Hředel, který se dostával více do hry.

 

Nebylo mu to ale nijak extra platné, protože žádné větší šance si hosté vypracovat nedokázali. A tak se do hry, poněkud efektivněji, dostali také domácí. Ti se navíc zvládli hned z první větší příležitosti prosadit. 

 

Jeden z nejmenších hráčů na place, domácí Beneš, se dostal k zakončení, které sice nasměroval pouze do břevna hostující branky, ale následně z dorážky hlavou překonal brankáře Bečiroviče - 1:0.

 

Pro domácí velká porce motivace, pro hosty ale také. Hředle se totiž musely vypořádat s jednogólovým mankem, což je pochopitelně hnalo dopředu. Rozjetý vlak ale velmi rychle zastavili domácí druhou brankou utkání.

 

To se do zakončení dostal domácí kapitán Paluka, který vyhrál důležitý osobní souboj s obráncem Hředel a zakončil nekompromisně - 2:0. V tomto momentu se ale dle Hředel nachází jistá kontroverze, jelikož mu prý předcházel zřejmý faul na hostujícího Sedláčka.

 

Po druhé brance navíc následovaly jen další čtyři minuty a bylo to už o tři branky. K míči se dostal Hrdina, který nejdříve kličkou překonal pravého obránce Hředel a následně navýšil na 3:0.

 

Hosté se zmohli jen na korigující branku v závěru poločasu, kdy se po centru T. Vitnera míče lehce dotkl M. Vitner a nakonec ho do branky uklidil Dav. Minařík - 3:1.

Tímto výsledkem první poločas skončil, pojďme se podívat na ten druhý.

Potvrzení výhry a třetí místo v tabulce

Druhý poločas nabídl méně akce, než ten první, i tak ale nenudil. Nejdříve se do šance po chybě M. Vitnera dostal Tyle, který si ale míč předkopl a Bečirovič situaci pojistil. Následně Paluka nasměroval míč na připraveného Voinikova, který se ale nedokázal prosadit - branku hlavou minul.

 

Poté se do šance dostaly také Hředle. To se u míče objevil Bechner, po jehož akci se do zakončení dostal A. Vinter, jeho střela ale trefila jen připraveného obránce domácích.

 

Poté se do mnoha šancí dostal domácí Hrdina, žádnou z nich ale proměnit nedokázal. V 71. minutě zasáhl hostující Čapek gólu Paluky a odvrátil na roh, z kterého se kapitán domácích pokusil vedení navýšit, trefil však jen břevno.

 

Následovala standartka v podání Beneše, kterou vytěsnil připravený Bečirovič. Z následného rohového kopu se ale bohužel pro hosty prosadil velmi aktivní Paluka, když hlavou uklidil míč do sítě - 4:1.

 

Tímto výsledkem utkání skončilo. Hředle tak stále čekají na jarní body, oproti tomu Libčice se díky zisku posunuly na třetí místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


AFK Libčice
Daniel Bejr - trenér: připravujeme..

FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Do zápasu jsme nevstoupili nikterak špatně, ale z naší aktivity v úvodu jsme vytěžili jen rohové kopy, ze kterých jsme se nedokázali brankově prosadit. Zhruba po dvaceti minutách uchopili taktovku hry domácí a dá se říci, že ji až do konce zápasu nepustili. Po pětadvaceti minutách jsme opět inkasovali, když jsme nechali domácího Beneše v naprostém klidu nadvakrát dát branku. Za pět minut přišel zlomový moment, kdy jsme inkasovali podruhé a to nás zlomilo. Přišla třetí branka po další laciné brance. Snížení Minaříkem nám přeci jen přineslo jiskřičku naděje, ale domácí nám ve druhém poločase nedali možnost se zápasem opět něco udělat. Naopak nám vstřelili další branku. Dvě kola za námi a nic jsme z nich nevytěžili. Jestli chceme pomýšlet na záchranu, musíme začít konečně bodovat.



Sestavy


AFK Libčice
A. Basl [-] - I. Voinikov [-] (88. R. Wrobel [-] ) , J. Ptáček [-] (70. M. Faigl [-] ) , O. Hrdina [-] (82. J. Hovorka [-] ) , L. Paluka [-] , J. Vondra [-] , D. Čadek [-] , P. Vevera [-] (85. J. Lain [-] ) , T. Tenkl [-] , A. Tyle [-] (82. M. Tenkl [-] ) , J. Beneš [-]

FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (67. M. Malecký [-] ) , D. Bechner [-] (79. B. Amauwah [-] ) , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] (77. J. Smutný [-] ) , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] , D. Minařík [-] , M. Sahaidak [-] (67. D. Čapek [-] )

ŽK: 53. D. Minařík .
Počet diváků: 198. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - VOLENEC Jiří, KUČERA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Libčice vyhrají, doma jsou opravdu výborné.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích