0:4
(0:2)
29. J. Kapek (p.)
36. P. Kučera
46. P. Kučera
79. M. Erba
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšec-Nové Strašecí si venku pohrálo s Hředlemi, ty inkasovaly hned čtyřikrát


Branky


29. J. Kapek (p.) , 36. P. Kučera , 46. P. Kučera , 79. M. Erba
9

V sobotu se proti sobě utkaly celky z Mšeci-Nového Strašecí a Hředel. Utkání mělo poměrně jedniznačný průběh, který se zakládal na dominanci hostujícího klubu a marném snažení Hředel. Ty v prvním střetu jara dostaly hned čtyři góly a samy nezvládly vstřelit ani jediný. Pro hosty velmi důležitá výhra na úvod jarní části, pro domácí (spíše očekávaná) ztráta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředle neměly nárok

Úvodní minuty byly od obou klubů velmi klidné a nepřesné. Oba celky se rozkoukávaly do nové části sezóny a bylo tak obtížné prokázat svou kreativitu už v prvních minutách. První šanci si po chybě domácího Čudy vypracovali hosté, když se do zakončení dostal Kapek. Jeho gólovou střelu ale zhatil praporek pomezního rozhodčího, který se rozhodl singalizovat offside.

 

Tento moment až do konce utkání nastavil jednoznačnou dynamiku celého střetu. Po neuznaném gólu náledovaly pokusy po rohových kopech Mšeci-NS, domácí brankář byl ale vždy na místě. Poté se ale do šance dostal hostující Čech, který nastřelil tyč. Míč se odrazil k připravenému Kapkovi, kterého poměrně nepochopitelným způsobem fauloval Dav. Minařík a byla z toho penalta pro hosty. Té se ujal aktivní Kapek a poslal hostujícího klub do vedení - 0:1.

 

Po prvním gólu následovalo snažení domácích Hředel. Těm se dokonce podařilo srovnat zásluhou Mrázka, jeho branku ale rozhodčí, stejně jako v případě hostů, neuznal kvúli offsidu. A tak se do hry dostali opět hosté, kteří využili zaváhání Dav. Minaříka a zásluhou Kučery po rychlém brejku navýšili - 0:2.

 

Následné hostující pokusy z rohů se už neujaly a proto se šlo do šaten za dvoubrankového vedení Mšeci-Nového Strašecí.

 

 

 

Dominance hostujícího klubu

I druhý poločas se nesl v duchu dominance Mšece-NS. Hned v první minutě druhé poloviny se míče ujal velmi aktivní Kučera a povedeným zakončením přesně našel prostor domácí branky - 0:3.

 

Hředle se snažily na destrukci reagovat, ale nedařilo se. Nepřesnosti a nedostatečný zápal pro hru hrál do karet hostům a není se tak čemu divit, že se dostali do čtyřbrankového vedení. V 79. minutě se po další chybě smolaře Dav. Minaříka k míči probojoval Erba a propasoval ho až do sítě Hředel - 0:4.

 

Tímto výsledkem utkání také skončilo, domácí se tak museli obejít bez bodu, hosté se naopak radovali z výhry.

 

Za fotogalerii děkujeme Davidu Svobodovi, jehož tvorba je dostupná zde.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář - trenér: Naprosto zasloužená výhra soupeře. Jestliže za celý zápas nejsme schopni takřka vystřelit na branku, nelze pomýšlet na jakýkoli úspěch. Když k tomu navíc přidáme individuální chyby, které soupeř nemilosrdně trestal, nelze se divit tomu, že byl výsledek zcela jednoznačný. Přijdou pro nás důležitější zápasy, ale s takto úzkým kádrem, kde polovina týmu přes zimu takřka nic nenatrénovala, to bude více než těžké.

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
Jan Mrázek - trenér/hráč: Zápas jsme nepodcenili a vletěli jsme do něj. Soupeř si nevěděl rady s naším napadáním, což jsme potrestali. Od 10. minuty jsme Hředle jasně přehrávali. Hodně jsme drželi balón a domácí neměli energii na zvrat. Jsem spokojený s výsledkem, rozhodčí odpískal zápas podivným způsobem, jsem rád, že se nikomu nic nestalo.



Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (79. J. Smutný [-] ) , D. Bechner [-] (74. M. Malecký [-] ) , D. Mrázek [-] (69. M. Sahaidak [-] ) , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (46. J. Pelc [-] ) , D. Minařík [-] , J. Vitner [-]

TJ Sokol Mšec - Nové Strašecí
I. Haužvic [-] - J. Čech [-] (69. O. Bačo [-] ) , J. Kapek [-] , T. Janoušek [-] , J. Kučera [-] , M. Erba [-] (83. P. Nováček [-] ) , M. Krupička [-] (52. D. Mašek [-] ) , P. Neužil [-] , P. Kučera [-] , M. Hartman [-] , J. Trégr [-]

ŽK: 32. O. Sedláček - 32. T. Janoušek , 81. M. Erba .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÁGNER Pavel - LAŠTOVIČKA Stanislav, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Bude to hodně zajímavý zápas, těžký terén Traverza arény bude více svědčit domácím, ale hosté mají přeci jen silnější mužstvo a zápas dokáží vyhrát.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích