Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány doma nedaly šanci Velké Dobré, rozhodla smrtelná dvacetiminutovka


Branky


9

V sobotu se proti sobě postavily celky z Lán a Velké Dobré. Domácí klub s dominantním výkonem čekal až do druhé poločasu, kdy v rozmezí dvaceti minut nasázel tři branky a rozhodl o jasné výhře. Velká Dobrá ztratila možnost jistoty třetího místa pro příští kolo, Lány naopak velmi důležitý vstup do jara zvládly bravurně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejednoznačná první polovina

První poločas měl stanovit dynamiku utkání, které bylo pro oba celky nesmírně důležité. I proto se na něj kluby dlouho připravovaly, přecejen šlo o první zápas jarní části. Střet začaly obě strany vlažně, Velká Dobrá se snažila držet balón a prakticky řečeno se jí to i nějakou dobu dařilo.

 

Po pár minutách stabilní hry se ale zápas opět dostal do vyrovnané, nejasné dynamiky. 

 

Tuto nevýraznou část zápasu roztrhl gól hostů. Ve 24. minutě se k míči dostal Ondrášek, který ho zvládl protečovat až za záda brankáře Javůrka - 0:1. Po gólu následovalo pouze pět minut bez další branky.

 

Lány samozřejmě musely zvýšit svou aktivitu, což je dovedlo ke srovnávacímu zásahu. Po chybě hostujícího celku se k zakončení dostal domácí Buršík a vyrovnal na 1:1.

 

Tímto výsledkem první poločas skončil. Do šaten se tedy šlo za smírného stavu, 1:1.

Rozhodující gól a dominance

Druhý poločas se výrazně lépe povedl domácímu klubu. Hned pár minut po úvodním hvizdu hlavního arbitra se k míči dostal skvěle hrající Chalupa, který svým prvním gólem v utkání poslal domácí Lány do vedení - 2:1

 

Hostům sice napomohl nástup Andruchoviče v 60. minutě, ale ani on nedokázal předejít třetí brance Lán z 64. minuty. To se do zakončení dostal Reichl a znovu překonal hostujícího gólmana - 3:1.

 

Za Velkou Dobrou společně s Andruchovičem nastoupili také Stříška s Linhartem, kteří skvěle platili na domácí vysoké hráče. I přesto ale došlo i na čtvrtou branku domácího týmu, o kterou se postaral už dvojnásobný střelec dne, Chalupa - 4:1.

 

Velká Dobrá měla všeobecně velké problémy s komunikací, což byl jeden ze zásadních důvodů, proč zápas tímto výsledkem také skončil. Domácí klub si výsledek už dokázal pohlídat a odnesl si tak tři cenné body, Velká Dobrá naopak bude muset v příštím utkání své zaváhání napravovat.



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Paluba [-] , M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] , J. Krátký [-] (71. O. Putík [-] ) - J. Burger [-] (76. J. Burger [-] ) , O. Chalupa [-] , M. Slezák [-] - M. Reichl [-] (67. L. Rus [-] ) , J. Mušálek [-] , P. Buršík [-] (88. M. Jemelka [-] )

FC Čechie Velká Dobrá
M. Kindl [-] - R. Volman [-] (60. M. Linhart [-] ) , J. Faktor [-] , P. Ondrášek [-] , V. Křiváček [-] (60. T. Andruchovič [-] ) , M. Servus [-] (80. Š. Menšík [-] ) , V. Kolmistr [-] , K. Přibyl [-] , M. Bílek [-] (60. R. Stříška [-] ) , D. Strnad [-] , M. Zelenka [-]

ŽK: 23. J. Matějka , 55. P. Buršík , 83. L. Rus - 64. M. Zelenka , 83. R. Stříška .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KULANDA Radomír - SOUKUP Marek, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Aleš Kraus
Tip experta: výhra hostů

Skoro derby na Lánech. Domácí po zimě počítají spíše ztráty v kádru. Navíc mají hodně silný tým a i přes srdceryvný výkon domácích vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů