2:2
(1:0)
49. E. Šahini (p.)
89. E. Šahini
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

21.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany doma opět sbíraly body, Tuchoměřice jsou za Rakovníkem!


Branky


13. J. Nový , 56. T. Volek - 49. E. Šahini (p.) , 89. E. Šahini
8

Střet Jinočan s Tuchoměřicemi nabídl čtyři góly, akci a pozdní drama. Pro hosty je remíza nesmírně málo, protože právě kvůli ní se před ně posunul aktuální lídr tabulky SK Rakovník. Jinočany naopak remízu berou, i když své vedení ztratili až v závěru zásluhou Šahiniho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól a neproměněné šance

V úvodu poločasu se oba kluby rozkoukávaly. První výraznější šanci si vypracoval žým hostů, kterému se ale nepovedlo akci dotáhnout až do konce. Z následného protiútoku se k míči dostal Nový, útočník domácích Jinočan a svou střelou do šibenice upravil stav na 1:0 pro domácí.

 

Následně v prvním poločase už k dalšímu gólovému zásahu nedošlo, akce jsme ale byli svědky i tak. Hosté se marně snažili dobýt domácí pevnost, ta ale byla pevná jako skála. Hrálo se převážně ve středu pole a zápas ubíhal pomalu a nepřehledně. Domácí si také vytvořili jisté šance, žádnou však v branku proměnit nedokázali a do šaten se tedy šlo za těsného vedení Jinočan. 

Tři góly, remíza a Rakovník leaderem

Druhý poločas začal výrazně lépe pro hosty, kterým se povedlo hned 4 minuty po začátku druhé půle srovnal zásluhou Šahiniho, který dokonale využil možnosti pokutového kopu - 1:1.

 

Poté se ale domácí dostali zpět do vedení a stačilo jim na to pouhých 7 minut. Po špatné komunikaci Tuchoměric se ujali míče a po dobře provedené akci zakončil Volek, který poslal Jinočany do vedení - 2:1.

 

Tímto gólem se na chvíli gólový pytel uzavřel. Kluby hrály ve středu pole, snažily se udržet si svoz pozici v utkání a zápas směroval ke konci. V posledních minutách se ale skóre přecejen měnilo. Opět aktivní Šahini se po centru ze strany probojoval míči a popíchnul ho za záda domácího brankáře - 2:1.



Sestavy


FK Jinočany
J. Karpíšek [-] - P. Vávra [-] (80. A. Petrouš [-] ) , M. Ambrus [-] , P. Kalaš [-] - J. Řehák [-] , T. Pelikán [-] , T. Volek [-] (62. M. Macek [-] ) - J. Sedláček [-] (76. M. Pospíšil [-] ) , I. Bogár [-] (66. P. Simandl [-] ) , F. Vostracký [-] , J. Nový [-] (83. D. Volek [-] )

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] (80. A. Kejmar [-] ) , L. Vegricht [-] , F. Cihlář [-] (50. J. Jeslínek [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , P. Hochman [-] , F. Stehno [-] , J. Beran [-] , T. Valín [-]

ŽK: 38. J. Řehák , 75. J. Sedláček - 92. J. Jeslínek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LADISLAV Jakub - PETÝREK Václav, KOHOUT Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Jan Červený
Tip experta: remíza

Domácí branky nedostávají a za mě jsou jedni z nejlepších v soutěži, co se týče organizace hry. Moc branek napadne a bude to vyrovnané utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza