Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beroun na Jinočany nestačil, domácí svého soupeře jasně přehráli


Branky


10

V pátek se proti sobě postavily kluby z Jinočan a Berouna. Hosté se sice snažili o příznívý výsledek, dominance domácích Jinočan jim však nepovolila zisk ani jediného bodu. Po vyrovnávací brance hostů se Jinočany rozhodly ve velmi dobrý herní projev, rozhodl druhým gólem Vostracký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly a rozhodnutí

První poločas začal a oba kluby měly v hlavě jediné - vstřelit úvodní gól a dostat se do rychlého vedení. Prosadit se hned na začátku utkání se povedlo... vlastně oběma týmům. Nejdříve se do vedení dostali domácí. Po chybě hostujícího obránce se k míči dostal Sedláček, udělal kličku brankáři a zavěsil - 1:0.

 

Hned po rozehrávce hostů se ale berounští odhodlali k akci, která vyústila ve srovnání. Po chybě domácího obránce se hráč hostů ujal balónu, přihrál pod sebe a připravený David dobrou střelou k tyči vyrovnal na 1:1.

 

Po brance se ale poprvé na delší dobu projevila totální dominance domácích, kteří měli zápas i přes aktuální skóre plně pod kontrolou. Měli více ze hry, byli více na míči a jejich celkový herní projev měl opravdu velkou dynamiku.

 

A tak se Jinočany brzy dostaly do zaslouženého vedení. Po velmi dobré kombinaci se míč dostal až k Vostrackému a ten s přispěním teče upravil stav na 2:1. Důležitý moment utkání.

 

Následovaly další, menší šance Jinočan, které ale v branku domácí nedokázali proměnit a do šaten se tak šlo za jejich jednogólového vedení.

Potvrzení výhry a marná snaha hostů

Domácí v druhém poločase nehodlali své vedení ztratit, ba naopak. Beroun neměl ze hry téměř nic, domácí drželi míč i samotné otěže zápasu, a tak Jinočanům nic nebránilo ve vstřelení dalšího gólu.

 

Po faulu přibližně pět metrů před hostujícím vápnem se zahrávala standartka, ke které se postavil domácí Kalaš a poslal míč za záda brankáře L. Nováka - 3:1.

 

Po třetím gólu zvládli domácí nastřelit břevno a vytvářeli si i další šance, přičemž se jim podařilo zúročit až tu z 86. minuty. Nový se dokázal prosadit po centru do vápna, když hlavou přehodil gólmana Berouna - 4:1.

 

Tímto výsledkem zápas také skončil a domácí si tak stále drží své postavení ve velmi natěsnané tabulce, Beroun naopak ztratil a propadl se na 11. místo.

 

Autorkou povededných fotografií je Christina Malcová.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Josef Beránek: Druhou půli se hrálo na jednu bránu. Hosté odešli fyzicky i psychicky, zápas se hodnotí příjemně, protože jsme hráli ve stálém tempu a to i přes vysoké vedení. Z naší strany jsme odehráli kvalitní utkání.

Český Lev - Union Beroun
Štěpán Beránek: Když se dělají takové chyby, tak těžko může tým pomýšlet na bodový zisk. Všechny tři góly byly darované.



Sestavy


FK Jinočany
D. Páleník [-] - M. Ambrus [-] , P. Vávra [-] - T. Volek [-] , J. Cháb [-] , T. Pelikán [-] , P. Kalaš [-] - J. Sedláček [-] (69. J. Nový [-] ) , F. Vostracký [-] (72. M. Pospíšil [-] ) , I. Bogár [-] , M. Macek [-] (82. D. Volek [-] ) -

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - P. Frydrych [-] (62. P. Vopěnka [-] ) , V. Janda [-] , M. Frydrych [-] , M. Horel [-] , O. David [-] (46. M. Honek [-] ) , M. Hrypas [-] , J. Šikanedr [-] , D. Hájek [-] , J. Šmíd [-] , M. Novák [-]

ŽK: 44. J. Sedláček - 54. P. Frydrych , 58. M. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BLÍŽIL Josef - BUDIL Daniel, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích s čistým kontem.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích