O. Dvořák 75. (p.)
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.03.2024 18:30

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klecany si doma rozdělily body s rezervou Slaného


Branky


75. O. Dvořák (p.) - 15. F. Novotný
10

Ve čtvrtek Klecany doma vyzvaly celek ze Slaného. Body si oba týmy rozdělily, když se nejdříve hosté dostali do brzkého vedení a domácí následně v druhém poločase srovnali na konečných jedna ku jedné. Pro kluby je pouhý bod jistou ztrátou, aspirace totiž samozřejmě byly vyšší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól a šance

První půlka začala vyrovnaným způsobem. Kluby na tom jsou herně podobně, což se promítalo i na jejich herním projevu. Prvních patnáct minut se ale obešlo bez jediné větší šance. Týmy se rozehrávaly a hra byla plná nepřesností a individuálních nedokonalostí. První příležitost měl domácí Dvorák, který ale z voleje těsně minul branku hostů. Další vážnější akce se ale projevila jako gólová, když se hosté dostali do jednoznačného přečíslení a Novotný prostřelil brankáře domácích - 0:1.

 

V následujících minutách se do šance dostal domácí kapitán Smíšek, který ale svou střelu nasměroval stejně jako Dvořák těsně vedle svatyně Slaného. Příležitosti si vytvořili také Urban se Svátou. Prve jmenovaný svou šanci nedal, Sváta se hlavou také netrefil a bylo to tak stále o jednu branku ve prospěch hostů. I hosté se dostali do šance, konkrétně opět do přečíslení, tentokrát ale situaci nedokázali vyhodnotit správně. 

 

První poločas tak skončil těsným vedením Slaného, domácí měli co dotahovat.

Srovnání a snaha o obrat

Druhý poločas se nesl ve znamení snahy domácích o srovnání a možný obrat ve skóre. Aktivní Klecany se nakonec k tíženému gólu přecejen dostaly, když se po kontroverzním zákroku rukou zahrávala penalta v jejich prospěch. Té se ujal Dvořák a propálil gólmana Mareše - 1:1.

 

Další šance se již neujaly. Ze strany se na branku řítil domácí Průcha, nastřelil však jen prostor mimo branku. V úplném závěru pak dlouhý míč prodlužoval Smíšek na zmíněného Průchu, kterému ale hosté míč vypíchli z kopačky a obrat se tak nekonal.

 

Utkání skončilo smírným výsledkem 1:1.



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa - předseda klubu: Jsme v křeči. Bylo to vyrovnané utkání, Slaný je na tom podobně jako my. Snad nám bod pomůže. Chyběli nám jistí hráči a já jsem osobně rád, že se nikdo další nezranil.




Sestavy


MSK Klecany
M. Šanda [-] - P. Svoboda [-] , O. Dvořák [-] , V. Kučera [-] , L. Urban [-] , P. Novák [-] (60. D. Žampach [-] ) , O. Průcha [-] , L. Smíšek [-] , M. Sváta [-] (90. M. Černý [-] ) , F. Mančal [-] - M. Bečka [-]

SK Slaný B
R. Mareš [-] - M. Toure [-] (80. J. Pulec [-] ) , F. Novotný [-] , L. Herčík [-] , M. Mareš [-] , J. Říčka [-] , L. Kopřiva [-] , D. Dohnanský [-] , P. Volgner [-] (17. Z. Volek [-] ) , J. Krym [-] , J. Németh [-]

Počet diváků: 95. Rozhodčí: Zuskin Petr - BRAUNŠVEIG Vojtěch, MIŽIČ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adam Byrtus

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: remíza

Zápas již byl odehrán.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích