T. Valín 18.
F. Stehno 20.
J. Holý 52. (vl.)
T. Valín 73.
T. Valín 78. (p.)
5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoměřice napravily zaváhání z minulého kola, Nelahozeves nápor neustála


Branky


18. T. Valín , 20. F. Stehno , 52. J. Holý (vl.) , 73. T. Valín , 78. T. Valín (p.) - 41. P. Tryhuk
7

V sobotu se Tuchoměřice měly pokusit napravit své zaváhání proti Sedlci-Prčicím z minulého kola, konkrétně proti Nelahozevsi. Hosté se snažili s lídrem soutěže držet tempo, ale domácí si zvládli udržet svou pozici favorita a vstřelit hned pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý úvod a rozhodující gól

Prvních patnáct minut nám mnoho akce nenabídlo. Oba týmy se viditelně rozehrávaly a snažily sžít se hřištěm, což znamenalo pomalou hru plnou chyb a nepřesností. Po úvodním okopávání se ale zápas pořádně rozjel.

 

První se ke slovu dostal domácí tým, který jednu ze svou šancí dokázal proměnit v úvodní branku zápasu. Po standartní situaci se do zakončení dostal Valín a upravil skóre na 1:0.

 

Hned o dvě minuty později to bylo už o dvě branky, když se prosadil Stehno. Ten se do šance dostal po rychlém brejku, který zakončil dokonale - 2:0. Pro hosty velmi nevýhodná situace, kterou ale měli v plánu ještě v prvním poločase zmírnit. 

 

Ve 41. minutě se totiž do zakončení dostal Tryhuk, který využil postavení odraženého balónu a překonal brankáře Kučeru - 2:1

 

Tímto výsledkem první poločas skončil.

Trojnásobné potvrzení výhry

Druhý poločas se vyvíjel jednoznačně. 7 minut po začátku druhé poloviny to bylo opět o dvě branky, když se nejdříve domácí sami pokoušeli o ohrožení branky hostl a následně si Nelahozevský Holý srazil míč do vlastní branky - 3:1

 

Následovala dlouhá, bezgólová pasáž, doplněná o velmi aktivní hru domácího klubu a červenou kartu hostujícího Janovského, který ji obdržel za druhý, žlutou kartou označený faul v utkání. 

 

V 73. minutě přišel další gól, tentokrát z rohového kopu. Do zakončení se dostal Valín a navýšil na 4:0. Následovala také poslední branka domácích, když Valín z penalty dokonal hattrick a upravil skóre na konečných 5:1.

 

Tímto výsledkem zápas skončil, spokojenější tak byli domácí, hostě naopak ztratily důležité body v cestě tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tuchoměřice
Radim Dvořák - hráč: Po porazce jsme se poucili, ale porad to neni ono. Chybi nam stava a nejsme dostatecne durazni v soubojicg, prisla nam lehka krize, ale cekame, ze se to zlomi. Chteli jsme vyhrat, pristi zapa bude opet narocny, mame hodne zranenych. Po porážce jsme se poučili, ale stále to není ono. Chybí nám šťáva, nejsme dostatečně výrazní v soubojích. Přišla nám lehká krize, ale čekáme, že se to brzy zlomí. Příští zápas bude opět náročný, máme hodně zraněných. Chtěli jsme vyhrát a to se povedlo.

TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Domácí vyhráli zaslouženě. Hra sice mohla vypadat vyrovnaně, ale z hlediska hry ve vápně byl rozdíl vidět, bránili jsme jako žáci. Po vyloučení bylo už jasno. Rozhodla produktivita, pokud nezlepšíme standartky, nebudeme bodovat.



Sestavy


TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - R. Zavadil [-] , L. Vegricht [-] , J. Jeslínek [-] (77. A. Kejmar [-] ) , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] (46. F. Cihlář [-] ) , P. Hochman [-] , F. Stehno [-] , M. Majer [-] (75. T. Hlaváč [-] ) , J. Beran [-] (46. P. Smrž [-] ) , T. Valín [-]

TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Holý [-] , R. Kochman [-] (75. O. Melmuka [-] ) , J. Kalaš [-] , P. Tryhuk [-] , A. Janovský [-] , D. Valda [-] , L. Bucha [-] (75. R. Šimek [-] ) , D. Kulhánek [-] , T. Buldra [-] , L. Simon [-]

ŽK: 58. P. Hochman - 42. A. Janovský . ČK: 67. A. Janovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, ŠPICL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza