2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pozdni gól v prvním poločase rozhodl o výhře Kosoře nad Jinočany


Branky


7

V sobotu přivítala Kosoř na svém hřišti velmi kvalitní celek Jinočan. Domácí zvládli zápas jak herně, tak takticky lépe a všechny tři body tak zůstaly doma. Jinočany naopak ztratily velmi důležité body v cestě tabulkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka a nevýrazný průběh

Kosoř se na Jinočany, dle interních zdrojů, připravovala. Byl to pro ni velmi důležitý zápas, jak s hlediska porovnání kvality s velmi silným mužstvem, tak z hlediska možného zisku tří dalších velmi důležitých bodů v její cestě tabulkou.

 

 

Utkání bylo ale samozřejmě důležité také pro hostující celek, který ho vnímal jako neméně důležitou událost.

 

 

Jinočany ale byly v horší pozici, protože se na utkání nepřipravily tak moc takticky správně, jako jejich soupeř. Kosoř se dokázala dostat do prvního gólového zakončení po standardní situaci, když se zvládl hlavou prosadit Nehoda a upravil tak skóre na 1:0. 

 

 

Utkání mimochodem znamenalo přímý souboj o pátou pozici v tabulce což pro oba kluby znamenalo další odůvodnění, proč zvítězit. Do konce poločasu se ale už nic důležitého neudálo, protože oba celky hráli spíše pasivní styl fotbalu, a když už se Jinočany dostaly do ojedinělé příležitosti, nedokázaly ji proměnit ve vyrovnávací branku.

 

První poločas tak skončil výsledkem, který více vyhovoval domácí Kosoři. Jinočany se ale samozřejmě nehodlaly vzdát.

Marná snaha Jinočan a stvrzení výhry Kosoře

Druhý poločas se vyvíjel v podobné dynamice, jako ten první. Oba týmy si jednou za čas zvládly vytvořit jisté šance, ale ani jedna z nich se ne a ne ujmout. Jinočany se musely pokusit minimálně srovnat, proto byly na hřišti mírně aktivnějším celkem.

 

Rozhodující okamžik druhého poločasu přišel v 80. minutě, když se po centru ze strany dokázal do zakončení dostat Růžička a povedeným doklepnutím potvrdil výhru domácího týmu – 2:0.

 

Tímto výsledkem zápas také skončil což znamená, že Kosoř zvládla z těžkého zápasu vytěžit maximum. Oproti tomu Jinočany ztratily důležité body v cestě tabulkou a budou muset své zaváhání napravovat v příštím kole.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Jakub Slunéčko - hráč: Na Jinočany jsme se náležitě připravovali. Bylo to kvalitní utkání, které sice nabídlo málo šancí, ale jasně se projevila větší kvalita domácích.

FK Jinočany
Josef Beránek - trenér: Domácí na nás byli dobře připraveni. Chyběl nám pohyb a oni nás potrestali ze dvou standardních situací. Byli jsme bezzubí a domácí vyhráli naprosto zaslouženě. Rozhodla zkušenost a větší fotbalovost, byli jsme více na balónu, ale oni hráli chytře. Roli hrálo i malé, úzké hřiště, které nám nevyhovovalo, protože jsme měli málo prostoru. Soupeř měl zkušené fotbalisty, kteří jejich hře dokázali dát smysl.



Sestavy


Kosoř
M. Franta [-] - M. Folejtar [-] (77. Č. Pekárek [-] ) , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] , P. Nehoda [-] (86. K. Jurovčík [-] ) , M. Šácha [-] , M. Jurovčík [-] , J. Novotný [-] , P. Růžička [-] (84. T. Vladyka [-] ) , M. Vašák [-] , M. Brož [-]

FK Jinočany
D. Páleník [-] - S. Komínek [-] (52. P. Vávra [-] ) , M. Ambrus [-] , A. Petrouš [-] - T. Volek [-] , M. Pospíšil [-] (46. M. Pivrnec [-] ) , T. Pelikán [-] , P. Kalaš [-] (42. J. Řehák [-] ) - F. Vostracký [-] , M. Macek [-] (59. J. Nový [-] ) , I. Bogár [-] (67. J. Sedláček [-] )

ŽK: 76. M. Šácha - 41. P. Kalaš .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ZÍKA Jan, PONCAR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů