4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 10:30

19.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibram si doma nebrala servítky, Sedlci-Prčicím nadělila hned čtyři branky


Branky


7

Sobota nám mimo jiné nabídla také zápas Přibrami se Sedlcem-Prčicemi. Utkání mělo jasný průběh, který jistě více vyhovoval domácímu Spartaku. Hosté naopak ztratili další důležité body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance domácích

Domácí Příbram hned od úvodu aktivně napadala hru soupeře, což se jí častokrát vyplácelo, protože z aktivního stylu hry vyplýval častý zisk míče.

 

Neuplynulo ani 20 minut prvního poločasu a už to bylo jedna nula pro domácí.Po krásně zvládnuté individuální akci Buchty se k míči dostal kanonýr Slepička, který se balónu nezalekl na upravil skóre na 1:0 pro Spartak. 

A individuálních akcí jsme byli svědky i nadále.O pár minut později se míče ujal Jeník, na jaře velmi aktivní hráč Přibrami, který si to namířil až ke svatyni hostů a překonal gólmana Sedlce-Prčic, Nerada - 2:0.

 

O osm minut později už to bylo o tři branky, když se po dokonalém centru ze strany do zakončení dostal opět Jeník a navýšil na 3:0. Pro hosty to vypadalo opravdu hodně špatně, žádný zpátečný úder se ale nekonal.

Pozdní dotahování a stálá převaha

Domácí si v druhém poločase měli v plánu udržet zápasové postavení, uhájit výhru a udržet všechny tři body doma. To se jim i přes viditelně zhoršený herní projev dařilo.

 

Velmi jim k tomu napomohl fakt, že v 69. minutě to bylo už o čtyři branky. Skvělá střela domácího Prokeše zajistila Přibrami velmi komfortní vedení, které zároveň vypadalo jako definitivní - 4:0.

 

Poslední zásah v utkání nám ale paradoxně předvedli hosté ze Sedlce-Prčic, když se dokázal po dobře zvládnutém zakončení prosadit Hájek - 4:1. Tímto výsledkem zápas také skončil a spokojenější tak byli domácí, kteří si odnesli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Zdeněk Míka - trenér: Zasloužená výhra a tři body do tabulky nás těší. Od první minuty jsme se snažili o aktivní napadání soupeře, což se nám i dařilo. Druhá půle z naší strany nepřinesla až tak kvalitní projev.




Sestavy


Spartak Příbram
V. Dušek [-] - T. Balík [-] , P. Buchta [-] (59. M. Hejduk [-] ) , M. Slepička [-] , T. Jeník [-] , T. Zápotočný [-] , D. Vošmik [-] (61. D. Tarczal [-] ) , K. Češka [-] , J. Hotový [-] (74. M. Srch [-] ) , T. Prokeš [-] (46. D. Drašnar [-] ) , D. Morav [-] (66. D. Prokeš [-] )

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - M. Sedláček [-] , J. Kabíček [-] (46. M. Kaňka [-] ) , O. Rataj [-] , D. Kabíček [-] (81. P. Kobliha [-] ) - M. Hájek [-] , Z. Všetečka [-] , T. Pištěk [-] , D. Šimák [-] (22. V. Kabíček [-] ) - M. Raček [-] , M. Prchlík [-]

ŽK: 45. V. Kabíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PETRŽELA Jiří - PEJŠA Tomáš, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích